Amaann diğerleri tipsizlerdi beni nereden tanıyorlar onu da bilmiyorumMaaşallah hesap hesap değil, izdivaç kataloğu
Yaaa işte burası küçük yer işin ucunda rezil olmakta var. Şimdi adamı da tanımıyorum ya etrafına biz bu kızla görüştük konuştuk falan der mi diye de korkuyorumAtardım. En kotu kabul etmez.
Kesin atardım.
Hepsi birlikte bi yazalım bakalım ne olur demişler gibi. Hele de böyle erkek grubunun pespese istek atması filan . Hiç bulamazdimLütfen yadirgamayın amacimi bende bilmiyorum inanın ki :) Şimdi bana Instagramdan biri istek atmıştı, bende tipine bakıp beğendim yalan yok. Ama kendisinin arkadaş grubundakilerin neredeyse hepsi bana istek attığı için (hiçbirini tanımıyorum bu arada sırayla istek attılar desem yalan olmaz ) isteğini kabul etmedim. bir de o sıralar aklım eski sevgilimdeydi bu olay olalı da aşağı yukarı 1 ay oluyordur.Arkadaşlarınınkini de kabul etmemiştim samimiyet derecelerini bilmiyorum aynı meslektenler belki sadece selam selamdır. Aynı arkadaş grubu olduklarını vs.. nereden biliyorsun derseniz bir fotoğrafta 5 kişi var 4 ü istek atıyor, öbürü evli :)
Şimdi bu arkadaş birkaç ay sonra tayinci muhtemelen. Bu kadar her şeye takilmaktansa akışa bırakmak istiyorum. Tanıştığım kişiler arasında da sadece bu beyefendi bana çekici geldi. Birkaç ay sonra gideceği içinde kaybedecek bir şeyim yok. Ben şimdi pat diye Instagramdan istek atsam ne olur ? Karşılaşma şansımız da düşük pek evden çıkmıyor anladığım kadarıyla.
Evlenelim demeyecek sin. Sosyal medya bu önemli birşey değil diye düşünüyorum. Yani ben eklerdim.Yaaa işte burası küçük yer işin ucunda rezil olmakta var. Şimdi adamı da tanımıyorum ya etrafına biz bu kızla görüştük konuştuk falan der mi diye de korkuyorumgazla benii
Hangimize düşerse mantığı gibi geldi bana hızlı diye tabir ettiğimiz malum meslektenler şimdi karalama olmasınHepsi birlikte bi yazalım bakalım ne olur demişler gibi. Hele de böyle erkek grubunun pespese istek atması filan . Hiç bulamazdim
Sen çok fenasin
En azından diğer üçünün kendine güveni sarsılır
Ortamları bana çok ters geldi, sırf yakışıklı diyede bulaşmazdım ne bilimHangimize düşerse mantığı gibi geldi bana hızlı diye tabir ettiğimiz malum meslektenler şimdi karalama olmasınsiz de doğru söylüyorsunuz
Bende bulasmamaya karar verdimOrtamları bana çok ters geldi, sırf yakışıklı diyede bulaşmazdım ne bilim
Neden rezil olasınız ki alt tarafı bi adım atıyorsunuz :)Yaaa işte burası küçük yer işin ucunda rezil olmakta var. Şimdi adamı da tanımıyorum ya etrafına biz bu kızla görüştük konuştuk falan der mi diye de korkuyorumgazla benii
Yok be takintili olacaklarını sanmam da çocuğun 1 aydan fazlası varmış hiç gerek yok bu riski almaya dedimGrup üyelerinin hepsi özgüvenliymiş. İstek atalım, bakalım kiminkini kabul eder diye iddiaya girmişler gibi geldi.
Siz beğendiğiniz kişiye istek atsanız, sizinle aynı hisleri taşıyarak dönüş yapmayacak.
Hatta grubuna diyecek ki "O kız beni eklemiş, beni seçmiş."
1 ay sonra gidecek, arkadaşları kalacak. Bu sefer kalan arkadaşları tebelleş olabilir. Kalanlardan biri takıntılı bir ruh hastası olabilir. Yanlış anlamadiysam belleri silahlı bu adamların. Ne gerek var ki buna?
Ben olsam asla yazmam, eklemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?