- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
Lütfen yadirgamayın amacimi bende bilmiyorum inanın ki :) Şimdi bana Instagramdan biri istek atmıştı, bende tipine bakıp beğendim yalan yok. Ama kendisinin arkadaş grubundakilerin neredeyse hepsi bana istek attığı için (hiçbirini tanımıyorum bu arada sırayla istek attılar desem yalan olmaz ) isteğini kabul etmedim. bir de o sıralar aklım eski sevgilimdeydi bu olay olalı da aşağı yukarı 1 ay oluyordur.Arkadaşlarınınkini de kabul etmemiştim samimiyet derecelerini bilmiyorum aynı meslektenler belki sadece selam selamdır. Aynı arkadaş grubu olduklarını vs.. nereden biliyorsun derseniz bir fotoğrafta 5 kişi var 4 ü istek atıyor, öbürü evli :)
Şimdi bu arkadaş birkaç ay sonra tayinci muhtemelen. Bu kadar her şeye takilmaktansa akışa bırakmak istiyorum. Tanıştığım kişiler arasında da sadece bu beyefendi bana çekici geldi. Birkaç ay sonra gideceği içinde kaybedecek bir şeyim yok. Ben şimdi pat diye Instagramdan istek atsam ne olur ? Karşılaşma şansımız da düşük pek evden çıkmıyor anladığım kadarıyla.
Şimdi bu arkadaş birkaç ay sonra tayinci muhtemelen. Bu kadar her şeye takilmaktansa akışa bırakmak istiyorum. Tanıştığım kişiler arasında da sadece bu beyefendi bana çekici geldi. Birkaç ay sonra gideceği içinde kaybedecek bir şeyim yok. Ben şimdi pat diye Instagramdan istek atsam ne olur ? Karşılaşma şansımız da düşük pek evden çıkmıyor anladığım kadarıyla.