- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.415
- 548
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen:)))Zorla giydiricez![]()
ee tamam işte gün boyu misafir vardı , bende arkalarını topladımSen de bir karar ver işmi misafirmi:)))
Çelişkili cevaplar bunlar![]()
Dur sen cezalısın hem açıktan okuyorum ben:/ee tamam işte gün boyu misafir vardı , bende arkalarını topladım![]()
Aşkolsun, sonrasında yazdıklarımı okumadın mıDur sen cezalısın hem açıktan okuyorum ben:/geçen o kibirliye laf yapiştirayim derken bizide gömdün sağol
![]()
Sarhoştun hatırlamıyosunAşkolsun, sonrasında yazdıklarımı okumadın mıüzülürüm öyle düşünürsen.
Üstelik ben sınava hazırlanırken niyetim açıktan okumaktı. Hem de büyük istekle.
Sonra nasıl böyle oldu ben de anlamadım![]()
BelkideSarhoştun hatırlamıyosun
Yök senin gibi bir değeri kaybetmek istememişde olabilir![]()
Ben okudum yorumlarını yanlış anlaşılacak birşey yoktu ki zaten diğer mesajlarında açıklamanı yaptınBelkide
Kadına gak desen başka bir yere çekiyor. Açık vermek istemedim, ama baya baya yanlış anlaşıldım sanırım.
Neyse benim içim rahat niyetim o değildi, tanıyan tanır beni![]()
Sevindim :)Ben okudum yorumlarını yanlış anlaşılacak birşey yoktu ki zaten diğer mesajlarında açıklamanı yaptın![]()
Şaka yapıyorum:)) hangi amaçla yazdiğini biliyorum canıımAşkolsun, sonrasında yazdıklarımı okumadın mıüzülürüm öyle düşünürsen.
Üstelik ben sınava hazırlanırken niyetim açıktan okumaktı. Hem de büyük istekle.
Sonra nasıl böyle oldu ben de anlamadım![]()
Ben o anda anladım zaten neden yazdiğini:)) takılmak için söyledim şimdiBen okudum yorumlarını yanlış anlaşılacak birşey yoktu ki zaten diğer mesajlarında açıklamanı yaptın![]()
Şaka yapıyorum:)) hangi amaçla yazdiğini biliyorum canıım![]()
Pazar gecesi çay istiyorsun sende ama :)))
Çay yok mu çay![]()
valla o saatte çay değilde bir porsiyon bebek vardı:))) kızımı ayağımda sallıyordum
Çay yok mu çay![]()
Bu saatte ne günaydını ya yattığım bir kaç saat olmuşGünaydın ♡
Ya bebis olunca o saatte kalkiyorsunBu saatte ne günaydını ya yattığım bir kaç saat olmuş![]()
SelamSlm libidolu bayanlar![]()