- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Sağol canım, geçti ishal falan ama bu sefer de boğazım başladı, tekrar antibiyotik kullanıyorum. Antibiyotik dokunuyor bide bana ama mecbur..Canım dikkat et annem yazın zehirlendi bağırsaklarımda enfeksiyon çıktı tavuk yüzünden 1 hafta alttan üstten dediğin gibi hastanede yattı serim yedi 1 hafta da anca kendine geldi geçmiş olsun
Geçmiş olsun kuzum dikkat etSağol canım, geçti ishal falan ama bu sefer de boğazım başladı, tekrar antibiyotik kullanıyorum. Antibiyotik dokunuyor bide bana ama mecbur..
Bugün rahat dün istediğimi aldım
Bugün rahat dün istediğimi aldımsizinlen ilgilenebilirim
Gel gel topigin libido yerlerde bacım :)Bugün rahat dün istediğimi aldımsizinlen ilgilenebilirim
Gel gel topigin libido yerlerde bacım :)
@JustHoldMe @tuzsuz_ruhDaughter of your father Kova hatunu PaNickYok yuksek promil @Kiblerim bak Bitter sever Rakika ve diğer libdolu kızlar neredesiniz :)
Adam çalışıyor bacım aksam 9da 10da gelecekNe tavsiyesi vereyim derdiniz ne kidurup dururken tavsiye
Tamam tamam hadi gidin 2 sevişin gelin ben bekliyom
Kocası evde olmayanlar napsın :)Ne tavsiyesi vereyim derdiniz ne kidurup dururken tavsiye
O zaman sana 11 12 halı saha yazıyorumAdam çalışıyor bacım aksam 9da 10da gelecek
2 tane cadı var maalesefNe tavsiyesi vereyim derdiniz ne kidurup dururken tavsiye
Niye ara araBen de buralarda dolanıyorum , ara ara :))
İşler güçler :)2 tane cadı var maalesef
Niye ara ara
Yorumlarını alalım @Birfidandik onlarca kişi senin yorumunu bekliyor ona göre alacakGel gel topigin libido yerlerde bacım :)
@JustHoldMe @tuzsuz_ruhDaughter of your father Kova hatunu PaNickYok yuksek promil @Kiblerim bak Bitter sever Rakika ve diğer libdolu kızlar neredesiniz :)
Kocası gelinceye kadar duşunu alıp mis kokular sürüp tostunu yiyip beklesinlerKocası evde olmayanlar napsın :)
O zaman sana 11 12 halı saha yazıyorumkocan gelince bu espiriyi yap çok güzelsiniz
Peki ya başka engeller varsaKocası gelinceye kadar duşunu alıp mis kokular sürüp tostunu yiyip beklesinler
Sucuklu mu olsun totst ?Kocası gelinceye kadar duşunu alıp mis kokular sürüp tostunu yiyip beklesinler
Ne engeliPeki ya başka engeller varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?