İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Geldim geldim
Valla bizde hala ekşınnn var yani cok sukur aman masallah
Amin amin. Taktik ver hele onu geç
Bende tam tersi:)) pastayla sabaha kadar uğraşsam yorulmam ama yemek yapmak çok sıkıcı geliyor:))
Ay ben de tam tersini işte, birde istemeden yaptığım için hiç güzel olmuyor
Vayy bee suziye baksenneyse allah yardimcisi olsun islah etsin ne diyek
aminn..

Kızlar sizlere iyi sohbetler, iyi dedikodular :)) Ben yatar, yarın okulun ilk günü, ders programım ve sınıflarım bile belli değil Yarın tam bir curcuna, inşallah sağ çıkabilirim İyi geceleeeeeer
Kolay gelsin hayırlı olsun şimdiden yeni eğitim yılı :)

Ben de yarın okula başlıyorum aa dostlarrr

Beslenmeme ne koyayım sizce

Evet oyüzden sinir olurdum zaten. Hatta bazen yolda atip yedim derdim:)) bide okula gitmemek için hasta rolleri
Ben 2. Sınıfa kadar götürdüm. Sonra öğretmenimizin büfesi vardı. Bir patates kızartması ve sosisli ekmek yaparlardı ki tadı hala damağımda

Ben 2. Sınıfa kadar götürdüm. Sonra öğretmenimizin büfesi vardı. Bir patates kızartması ve sosisli ekmek yaparlardı ki tadı hala damağımda
Ben hatirlamiyorum:)) ablam benden büyük ayni okuldaydik gidip durumunu soruyodum öğretmeni kötü derde açığını yakalayip babamlara söylerim diye
Küçücük boyumla veli gibi durum sormak nedir ya:)))

Ben hatirlamiyorum:)) ablam benden büyük ayni okuldaydik gidip durumunu soruyodum öğretmeni kötü derde açığını yakalayip babamlara söylerim diye
Küçücük boyumla veli gibi durum sormak nedir ya:)))
Ahahaha gerçekten mi

Vallahi:))) kendisi şu an ingilizce öğretmeni:)) neyini yakalamaya çalışıyosam artık babamlar ona kızınca bi seviniyodum bi seviniyodum
Aslında bunu sana ablanın yapması gerekmez miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…