- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.746
- 518
Kız ne yapiyim o kadar enerjim yok valla zaten hayır gelmez benim heriften horul horul uyuyor :))Anam bugünde herkesin tükanı kapalı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ne yapiyim o kadar enerjim yok valla zaten hayır gelmez benim heriften horul horul uyuyor :))Anam bugünde herkesin tükanı kapalı![]()
Ben vallahi uyumusum :))Madem kapalı akşam herkes nereye kayboldu![]()
İyi pikiBen vallahi uyumusum :))
Eşin ne zaman geliyorİyi piki![]()
GeldiEşin ne zaman geliyor![]()
Başım ağrıyo
Ay şaka maka çok başım ağrıyor nisan, kafamın resmen sağ tarafı komple ağrıyor..Hahahaseninde tukan kapalı yani
![]()
Biliyorum Kuzum =/ telefonun ekranına felan bakma uyumasan bile gözlerini kapat uzan :) telefonun ekrana baktıkça artar =/Ay şaka maka çok başım ağrıyor nisan, kafamın resmen sağ tarafı komple ağrıyor..
Evet ama canım sıkılıyorBiliyorum Kuzum =/ telefonun ekranına felan bakma uyumasan bile gözlerini kapat uzan :) telefonun ekrana baktıkça artar =/
Kız kovaaaaaaaaaaaaaa gunaydin bebegim okudum akşamki mesajlarını haaaaa gülmekten yarıldım Ahahahaha nasil becerdin kız aynı donun içine girmeyi ahahahahahahajaj senin kimin asil insan nasıl yapar bunuEeee gunaydin benden de :)))
Asilikle delilikle ic iceyim benKız kovaaaaaaaaaaaaaa gunaydin bebegim okudum akşamki mesajlarını haaaaa gülmekten yarıldım Ahahahaha nasil becerdin kız aynı donun içine girmeyi ahahahahahahajaj senin kimin asil insan nasıl yapar bunu![]()
Ahahahahahha asil ve deli kovaAsilikle delilikle ic iceyim ben![]()