- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.746
- 518
Ah ah gözlerim gidiyor =/ sonra arkadan bir ağlama sesi geliyor =/ neyse çocuk düşünen felan vardır kötü örnek olmuyum7 de de ben kalktım hayat çok zor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ah gözlerim gidiyor =/ sonra arkadan bir ağlama sesi geliyor =/ neyse çocuk düşünen felan vardır kötü örnek olmuyum7 de de ben kalktım hayat çok zor![]()
Helal olsun valla aslında en doğrusunu yapıyosun sabah erken uyanarak:) günün en güzel saatleri bence16 yıldır erkenciyim
Senin alışman için çoookkk uzun zamanın var![]()
Evet canım tek kız. :)Seninde daha minikmiş ikisinide Allah bağışlasınMasallah ♡ tek kiz mi var ? :) benim büyük cadı 3,5 yaşında küçük cadida 3 aylık:)
Amin kuzum butun evlatlarımızı ♡Evet canım tek kız. :)Seninde daha minikmiş ikisinide Allah bağışlasın
Ah ah gözlerim gidiyor =/ sonra arkadan bir ağlama sesi geliyor =/ neyse çocuk düşünen felan vardır kötü örnek olmuyum![]()
bi konuya baktı ama
Bibinin duşu küçükmüş ofiş onu anlatıyor arkadaşlaraNeler oliiyiir burada![]()
Abla aglayan bebisin yoksa uyu abla =/Ne gülüyonuz gülüyoruz gülüyoruz zaten duygusal şeysindeyim uykum geliyir![]()
Bibinin duşu küçükmüş ofiş onu anlatıyor arkadaşlara![]()
Abla aglayan bebisin yoksa uyu abla =/
senin yerinde olacam abla durmadan uyurum vallaAğlayan bebişim yok ama işler ağlıyo , ev işi bitmiyor ki ,tam bitti diyorum yemek yapma faslı başlıyo![]()
senin yerinde olacam abla durmadan uyurum vallatoplasan bugün en fazla 3,5 saat uyumuşumdur
![]()
bende uyayabilme ihtimalin olursa uyuyacamBen en iyisi kalkayım işlerimi bitireyim sonra da gelip burda tepineyim![]()