- 8 Nisan 2017
- 57.189
- 304.092
- 698
Tam bizlikTam senlik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam bizlikTam senlik![]()
Ahahahaha
olsun üzülme , sonuçta nasıl birşeye benzediğini bilmiyorUffff kizlar moralim bozuldu ya esime surpriz yapacaktim dunku geceligi. Esimin mailine teslim edildi maili gitmiso da hemen okumus
![]()
Sonuçta şeklini şemalini bilmiyordur daha heyecanlı olurUffff kizlar moralim bozuldu ya esime surpriz yapacaktim dunku geceligi. Esimin mailine teslim edildi maili gitmiso da hemen okumus
![]()
Aman kız ne olacak eniste görmemiş gibi davransın![]()
olsun üzülme , sonuçta nasıl birşeye benzediğini bilmiyor![]()
Sonuçta şeklini şemalini bilmiyordur daha heyecanlı olur![]()
Ahahahahha çok değişik bir bakış açısıYok ya resmiyle gitmis zaten uhuhuhuhu
En iyisi hic giymeyeyim bana giymiyosa niye aldi diye tripten tribe girsin![]()
Sonra zaten alipta giymiyor diyip butceden gecelik parasi ayirmazsaYok ya resmiyle gitmis zaten uhuhuhuhu
En iyisi hic giymeyeyim bana giymiyosa niye aldi diye tripten tribe girsin![]()
Cidden bozuldu moralim yaa sabahtan beri emaili kontrol ediyordum ne olur ne olmaz diye hemen silmek icin. Kontrol etmedigim 2 saat icinde gitmis mail o da bakmaz normalde bu sefer bakacagi tuttu demekAhahahahha çok değişik bir bakış açısı![]()
Kendi kaybederSonra zaten alipta giymiyor diyip butceden gecelik parasi ayirmazsa![]()
Bacım niye eşinin maili veriyorsunCidden bozuldu moralim yaa sabahtan beri emaili kontrol ediyordum ne olur ne olmaz diye hemen silmek icin. Kontrol etmedigim 2 saat icinde gitmis mail o da bakmaz normalde bu sefer bakacagi tuttu demek![]()
Olsun ya süprüzsüz olur :) sonuç önemliUffff kizlar moralim bozuldu ya esime surpriz yapacaktim dunku geceligi. Esimin mailine teslim edildi maili gitmiso da hemen okumus
![]()
Ya zaten o sitede hesap vardi. Bi daha adres kart bilgileri fln ugrasmiyim demistimBacım niye eşinin maili veriyorsun![]()
Bibi bugun benim esimin de dogumgunu kizHediyesini almıştım önceden ama dayanamadkm gene![]()
Bir daha eşinden gizli bir hesap olsunYa zaten o sitede hesap vardi. Bi daha adres kart bilgileri fln ugrasmiyim demistim
Bir de ertesi gun secenegini secebilmem icin 5 dk icinde onaylamam gerekiyodu
Offd heryer başakBibi bugun benim esimin de dogumgunu kiz
Geceligi de ona hediye olsun diye aldim ahahah
37 oldu artikOffd heryer başakhemde aynı gın doğumlu
![]()