- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
HahahaAlt komsu yarin konu acmasa bari ust kattan gelen sesler diye ahahshsh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahaAlt komsu yarin konu acmasa bari ust kattan gelen sesler diye ahahshsh
Olsun gı her daim piliçsinYok 9 eylüldü :)) ben gençten ziyade çocuk gibi görünürüm hiç adam yerine konmuyorum bu yüzden![]()
Ne istediniz efenim söyletip çekeyimSana şarkı goydum![]()
Piliç:))))Olsun gı her daim piliçsin![]()
Ene ben de yan taraftan
![]()
Kız ben size armağan ettim , aşağıda Zeymurelin alıntısına bakNe istediniz efenim söyletip çekeyim![]()
61Hangi yan sağ mı sol mu? 61 mi, 08 mi yani?
Ha yeni gördümKız ben size armağan ettim , aşağıda Zeymurelin alıntısına bak![]()
Sorm benim herif bir başlıyor sırayla söylüyoruz yerimizde duramıyoruz :) hele düğünlerde falan hep söyletirler bende yanında vokal sesim kötü ama eşlik edince sorun olmuyor![]()
Rici idirim bibikHa yeni gördümthanks beybisi
![]()
Valla guzel oldu ya. Yillar sonra ilk kez erkek olsam kendimle sevisirdim dedim. Kusurlari kapadi. Guzellilleri acti.
@Tikkabilla sayesinde aklima boyle bisey almak geldi sagolsun![]()
Karga misaliBiz eşimle şarkı söylesek bütün düğün pastası bize kalır, o derece diyim.
Rici idirim bibik![]()
OlurÇay demledim balkonda oturuyorum kızımda uyudu ohiçen varsa buyursun:)
Gel canım:))Yanındada kek ve çerez varOlurbi pasta bi çay
![]()
Afiyet olsun , ben daha akşam yemeğini yeni yiyorumÇay demledim balkonda oturuyorum kızımda uyudu ohiçen varsa buyursun:)
Teşekkür ederim. Aa neden bebekmi var yoksa:)Afiyet olsun , ben daha akşam yemeğini yeni yiyorum![]()
Oh ne güzel :))Gel canım:))Yanındada kek ve çerez varçayı tek başına içemem
Sağol canım bizde içtik şimdik afiyet olsunÇay demledim balkonda oturuyorum kızımda uyudu ohiçen varsa buyursun:)
Ohh afiyetolsun. Eşim gece yarısı geldiği için böyle yalnız takılıyorım bari sizi çağirayim dedimSağol canım bizde içtik şimdik afiyet olsun![]()