- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
Kiz yeminle ben oyle opuyorum esim french kiss e ceviriyo. Sonra da ise gidicem simdi beni niye zora soktun diyorşimdi bi öpmek var ayrılmak için
bide o iş için öpmek var arada farkı ayarlayın bacım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz yeminle ben oyle opuyorum esim french kiss e ceviriyo. Sonra da ise gidicem simdi beni niye zora soktun diyorşimdi bi öpmek var ayrılmak için
bide o iş için öpmek var arada farkı ayarlayın bacım![]()
AhajahahahahajajKiz yeminle ben oyle opuyorum esim french kiss e ceviriyo. Sonra da ise gidicem simdi beni niye zora soktun diyor![]()
Belki surekli gerginlik yasadigimizdandirAhahahah cinsel çekim fazla sizdede ama![]()
Anam o gerginlikte de ne fazla duygular depresiyor ama degilmi Ahahahaha bizde kavga etsek adama ne seksi oldun sen diye mesaj atarım bi bakarım kapıyı çalar ahahahahaBelki surekli gerginlik yasadigimizdandir![]()
HahahahAnam o gerginlikte de ne fazla duygular depresiyor ama degilmi Ahahahaha bizde kavga etsek adama ne seksi oldun sen diye mesaj atarım bi bakarım kapıyı çalar ahahahaha
Kocam bana guller almisguzel siir yazmis
mutluyum ama gecici oldugunu bilmek icimi bunaltiyor.
Asina olaniniz vardir esimle cok problemlerimiz var. Seviyoruz ama gecinemiyoruz. Esim dun sozler verdi benden de istedi herseyi duzeltelim birbirimizi sevelim sevgimizi gosterelim falan diye. Sen yillarca agzina askim sevgilimi sadece sevisme sirasinda al sonra pat diye soylenmiyor ki.
Bogazima kadar geliyor soyleyemiyorum kizlar. Bu evlilik duzelir mi sizce
Bi cinsellik sorunsuz devam ediyor gerisi zorlama sanki.
Bir şey olmadı ama Tonlarca küçük şey olduğu için toparlayamadık galiba
Hani Sabah kalkıyoruz birbirimize Günaydın demiyoruz, işe gidiyor kapıdan ugurlamiyorum, işten geliyor Ne o selam veriyor ne ben Hoşgeldin diyorum. Özel zamanlarda hediyeler mektuplar siirler güller ama normal günlerde işte böyle odun gibiyiz.
Kesinlikle buna katılıyorum ufacık birşey bile yapsa eşim teşkkür ederim mesela oda hep ederbak ben kendimden örnek veriyimevlendik eşim hiç beni öpmezdi :) ben bi 6 ay felan sürekli bunları uyguladım şimdi herif öpmeden işe gitmiyor
![]()
Sen ornek vermeKesinlikle buna katılıyorum ufacık birşey bile yapsa eşim teşkkür ederim mesela oda hep ederişe öpmeden gitmez çünkü bende hep öperim akşam geldiğinde öper gülerim h.g derim bunlar ufak gibi görünen önemli ayrıntılar canım :)
5 bitti 6 olduk artık ahahahahHahahahkac yillik evlisin
Bak yine kocasını övdü gizlidenKesinlikle buna katılıyorum ufacık birşey bile yapsa eşim teşkkür ederim mesela oda hep ederişe öpmeden gitmez çünkü bende hep öperim akşam geldiğinde öper gülerim h.g derim bunlar ufak gibi görünen önemli ayrıntılar canım :)
Bibi benle aynı fikre sahipse doğru yoldayız demektirKesinlikle buna katılıyorum ufacık birşey bile yapsa eşim teşkkür ederim mesela oda hep ederişe öpmeden gitmez çünkü bende hep öperim akşam geldiğinde öper gülerim h.g derim bunlar ufak gibi görünen önemli ayrıntılar canım :)
Kız sende yavaşça öpüp uyandır halen etkileniyorsa etkilensin akşam dönüşü güzel olur işteKiz yeminle ben oyle opuyorum esim french kiss e ceviriyo. Sonra da ise gidicem simdi beni niye zora soktun diyor![]()
Kiz nisan sen illa bizi hamama sokacaksin hergunKız de yavaşça öpüp uyandır halen etkileniyorsa etkilensin akşam dönüşü güzel olur işte![]()
Aman çocuk varken yani uyanıkken öp bariKiz nisan sen illa bizi hamama sokacaksin hergun
Saka bi yana yapicam artik. Simdiye kadar uyanmiyodum ki opeyim. Artik oglan okula basladi mecbur uyanicaz
He bizimde öyle onu siyah dedigine ben beyaz beyaz dediğine siyah derim bu kadsr birbirinddn farklı ve birbirine aşık bir çiftBizim ilk yillar daha berbatti.
Simdi daha iyi. Birbirimize cok ters geldikzit kutuplar cekmis
Sen ornek verme
Senin esinle dokunmali sevginizi tum kk biliyor artik![]()
Bir de koc la basak olacaksiniz uyuma bak. Utanmazlar sizi![]()
gel gel ben de tekim bu akşamWuhuuuuuuu ben biftek yiyebiliyorum ekmeksiz olunca tamam akşama sendeyim kocam yemeğe gidecek bende sana geleyim ahahahahaha![]()
Ahahahah benim koca mangala gitti bu akşamgel gel ben de tekim bu akşam![]()
Mangala karşılık kerevizAhahahah benim koca mangala gitti bu akşambende kereviz yedim evde
![]()
İş yemeği gibi bişey çalıştığı müteahhitler kuzum yoksa 5 yıldır bu ilk defa bensiz gitmez benimkide hala giderken sende gelsen iyi olurdu ama napalim diye diye gittiMangala karşılık kerevizbenimki bana taşırdı kesin hoş zaten bensiz gitmezdide
![]()
ay hiç sevmem ağzıma sürmedimAhahahah benim koca mangala gitti bu akşambende kereviz yedim evde
![]()