- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 34
Mangalı miay hiç sevmem ağzıma sürmedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mangalı miay hiç sevmem ağzıma sürmedim![]()
Kereviz beMangalı mi![]()
Aaaaaa çok ayıp bak ablası ne kadar sahanee benim kerevizimKereviz be![]()
Güzel göriniyi ama ben oyumu mangaldan yana kullanıyorumAaaaaa çok ayıp bak ablası ne kadar sahanee benim kerevizimEki Görüntüle 2045417
İzmire gelBuralar karışmış, alevlenmiş
Ben de eve yeni girdim, biraz gezelim dedik benimkiyle ama İstanbul'da gezmek işkence yaa.. İstanbul'la aşk yaşayanları boğasım var.![]()
Ahahahah gel aydin yakın bibigim yerikGüzel göriniyi ama ben oyumu mangaldan yana kullanıyorum![]()
Kız o ne la sosiyetikKapışalım mı![]()
![]()
Aşk yaşamıyorum ama , insan burdan hem arkasına bakmadan kaçmak istiyor, hem bırakıp gidemiyorBuralar karışmış, alevlenmiş
Ben de eve yeni girdim, biraz gezelim dedik benimkiyle ama İstanbul'da gezmek işkence yaa.. İstanbul'la aşk yaşayanları boğasım var.![]()
Yok ben kıymalı börük yedimAhahahah gel aydin yakın bibigim yerik![]()
Aaaaaa aaaaaa cıs cıs cos dolu ama o patates yiyemem birde pilav yapmış tane tane aaaaaa utanmadanKapışalım mı![]()
![]()
Kız o ne la sosiyetik![]()
git la burdan buraya uygun değelsin
![]()
Insan su sunuma kıyıp yiyemez ya:) ♡Kapışalım mı![]()
![]()
Kız yarışmaya katılacak afetKız o ne la sosiyetik![]()
git la burdan buraya uygun değelsin
![]()
Git kereviz ye senAaaaaa aaaaaa cıs cıs cos dolu ama o patates yiyemem birde pilav yapmış tane tane aaaaaa utanmadançok kötüsün nnnn
ama tokum bebeğim bide diyetteyim sade et kısmını kesip alabilirmiyim
![]()
Bende yedikten sonra hep aklıma gelir birşeyler çekmek çok komik oluyorama yarışma için yaptım , yoğsam işim olmaz. Keşke yenip bitmil halini de çekseydim
![]()
Yalnız sana o manganın resmini atardım daaaaaaYok ben kıymalı börük yedim![]()
Valla öyle bir yedim kiInsan su sunuma kıyıp yiyemez ya:) ♡