- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Ben onuda sevmiyorum düz gadınımhem süslenmem hem şişkoyum hemde kocasından büyüküm heryerde beni çekiştiriyorlarmış
![]()
Çekilemeyen insan çekiştirilir canımcım, boşveeeeerrr..

Ben de kocamdan büyüküm ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onuda sevmiyorum düz gadınımhem süslenmem hem şişkoyum hemde kocasından büyüküm heryerde beni çekiştiriyorlarmış
![]()
Bebek istemememin en büyük sebebi olabilir uyku.. En sevdiğim şeyden feragat edemem gibi..Aman bence biz bebeliler uykuyu aşmiş insanlariz...garip sekilde 4 saat yeyiyor
Hayret etmiyor da degilim ...gunde 10 saat uyuyan insandim...
El mahkum şekerim çocuk varken istesende uyuyamıyorsun kiAman bence biz bebeliler uykuyu aşmiş insanlariz...garip sekilde 4 saat yeyiyor
Hayret etmiyor da degilim ...gunde 10 saat uyuyan insandim...
Bebek istemememin en büyük sebebi olabilir uyku.. En sevdiğim şeyden feragat edemem gibi..![]()
hele gelip sacini ceke ceke uyandirmasi veya parmaginiz goz kapagina sokarak paha bicilemez
her sabah iskence diyor bildigin gibi degil
![]()
Aylardir her sabah dişlerimi sıkarak uyaniyorum yeminle sinirden
Ne kadarlık ki?Aylardir her sabah dişlerimi sıkarak uyaniyorum yeminle sinirden![]()
Haftaya 20 aylik olcak...Ne kadarlık ki?
Oy maşallah onaHaftaya 20 aylik olcak...
Heralde ondan kiskaniyorlarHahahhahahhah bırak konuşsunlar namın yürür![]()
En sevdiğimizÇekilemeyen insan çekiştirilir canımcım, boşveeeeerrr..
Ben de kocamdan büyüküm ki![]()
Noluyosunuz yaw hayırdır
Asıl sen noluyosunNoluyosunuz yaw hayırdır![]()
İp atladım Leslie yaptım geldim ahahahaahahabAsıl sen noluyosun![]()
Maşallah maşallah, ben de spora başlamak istiyorum. Bir dönem ara vermeden devam etmiştim özellikle squat yapıyordum ve karın egzersizleri.. Evlenince tembelledim, totoyu kaldıramıyorum.İp atladım Leslie yaptım geldim ahahahaahahab