- 18 Haziran 2015
- 4.305
- 43.262
- 708
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de seni etiketledim bana neden gelmedin
Hic uğramaz oldun:))
Cunki beni çok seviyorBen de seni etiketledim bana neden gelmedin![]()
Çorbasi olacak böyle ekşili:)) kendime inanamıyorum bazen annem pişirince kavga ederdim şimdi iştahla yiyorum:))Allah kolaylık versin valla , erkek hiç çekilmiyor
bir kere görmüştüm pazarda yavaş yavaş çıkıyor sanırım. Benimde en sevdiğim sebze hergün olsa yerim![]()
Anam sen emzikli misin kizzzz pardon valla demem birdaha artık Anammmmm canın çekmesin kız avcunu yala ahahahahahSuper, diyeti bosverelim şimdi surda emzikli kadın sevindirmek sevaptır![]()
gömdün resmenAnam sen emzikli misin kizzzz pardon valla demem birdaha artık Anammmmm canın çekmesin kız avcunu yala ahahahahah![]()
Aman olmasın da , sen gelmide bulantim gecmis biraz yine kurtulamayacaksiniz benden![]()
3 haftalık mide bulantısı olmaz zaten:) korkudan bulanmiştirmide bulantim gecmis biraz yine kurtulamayacaksiniz benden![]()
Ispanağın çorbası mı varÇorbasi olacak böyle ekşili:)) kendime inanamıyorum bazen annem pişirince kavga ederdim şimdi iştahla yiyorum:))
Bu arada günaydınlar
dicem de ben sabahın köründen beri uyanığım herzamanki gibi![]()
sesli güldüm yeşil yerleri komediymis :)
benim bulunduğum yerde o konuda sıkıntı yok siz nerdeydiniz çok merak ettim :)))
ot olayi olmadigi icin et e yonelmisler evet hamur, et, hamur, et derken devreler yanmış biraz![]()
Suphelenmiyordum ki korkayim midem bulaninca korktum heralde fazla caydan oldu :)3 haftalık mide bulantısı olmaz zaten:) korkudan bulanmiştir![]()
Kız niye gomeyim gel yapayım diycem ama nerdesin bılmıyorum kigömdün resmen![]()
Yaparsan olur niye olmasinIspanağın çorbası mı var![]()
Aa tabikiiii pirinçli yapıyorum nefiss:) ben çok seviyorumIspanağın çorbası mı var![]()
Haa anladım :) iyi bari geçmişSuphelenmiyordum ki korkayim midem bulaninca korktum heralde fazla caydan oldu :)
İlk hamileligimde beklenen adetten 3 gun once bulanmaya baslamisti midem. Simdi de 4 gun olunca korktum :)