Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Trip at trip
Gunlerce ...onun yaptigi gibi ohhhhh canina degsin
Kitapçı arkidişim naber?
bende pro olcam galıba , yazı tıpıne bayıldım =)Önemsiz
Ben sadece kızları uyarayım dedim:)
Hatırlarsan nisanın topiğinde ne güzel muhabbet ediyorduk bir zamanlar...
Eğer pc den giriyorsan yap her seferinde yazarken :)bende pro olcam galıba , yazı tıpıne bayıldım =)
ıyıyım :) senden naber =) hangı kıtabı okuyorsun bakalımKitapçı arkidişim naber?
Anacım neler neler yaaaa anlatmakla bitmezzzHepsini ogrenmek istiyom hepsiciiniiii
Giizzz nisaaaaann![]()
oysss yapamam =) her seferınde ugrasamayacak kdr tembelım =) zaten szn yazı tıplerı de bızde gorunmuyorkı =(Eğer pc den giriyorsan yap her seferinde yazarken :)
Sen kalbimin en nadide kosesindesin nasıl unuturum aşk olsun
tabi tatile gittim ya
unutulduk iyi mi
![]()
pısttt naberrrrrAnacım neler neler yaaaa anlatmakla bitmezzzneyse asıl konumuza dönelim sen naptin aksam
![]()
Ne içünDikat edin , farklı topicleree uğrayan kızlar , bu topice yazdığınız için ağır tirip yiyebilirsiniz ahahahaahahahaahahaha
sherlock holmes okuyorum şuan :) Senıyıyım :) senden naber =) hangı kıtabı okuyorsun bakalım
Ahahahahaj olabulurrr daş düşebülür ayü çikabülür Sibel pis diyebülürpısttt naberrrrr
sen bana pis dedın en son![]()
Onu bana sormicaksınNe içün![]()
Kime sorcemOnu bana sormicaksın![]()
Sibell bi git zabah zabahKime sorcem![]()
Kavga etmeyin benim için ♡pısttt naberrrrr
sen bana pis dedın en son![]()
Öğlen oldu öğlen hakket ciddi sordum niye trip atacaklar ayol tapulumuyum ben onlaraSibell bi git zabah zabah![]()
Sinan Akyüz okuyorum bende =)sherlock holmes okuyorum şuan :) Sen