- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyon mu espiriyiNerde bekliyosun![]()
Hahahaha bekliyorumGeliyorum![]()
Taktik isi bibide:))Amin amin. Taktik ver hele onu geç
Ay ben de tam tersini işte, birde istemeden yaptığım için hiç güzel olmuyor
aminn..
Başın iyileştimi dün kızıma süt verirken sızmışım resmen:))Hahahaha bekliyorum![]()
Ahahahah bennnn bilmeyim olurmuBilmiyon mu espiriyi![]()
Bicama kolleksiyonumu görmek istermisinAhahahah bennnn bilmeyim olurmu![]()
Bicama kolleksiyonumu görmek istermisin![]()
göstert bekliyorum belki azcık istek gelir ahahahajaj
Bi ara gösteririm:))) vala kış kapıda beni ancak onlar ısıtırGostertcenmibu gece bende Bicama giycem basma hemde
![]()
Olabilir kaç aylık:)) ay birde sen bir daha hamilesin:)) isteyerek mi oldu :))nisankralicesi bizim kızın alt dişetinde iki beyaz nokta olmuş dişmidir acep:)) zaten huysuz hep elleri ağzında sen tecrübelisin büyük cadıdan
![]()
Yuhhh yaaaa ne donan bir insansın sen ben bişey demişim hani sana bişey yap dediydim onu kışın yapiyok bizBi ara gösteririm:))) vala kış kapıda beni ancak onlar ısıtır![]()
Hadi hadi seninde ondan aşağı kalır yanın yokTaktik isi bibide:))
Isi ustadina sormak gerek biz comeziz onun yanida caaniimm![]()
İyiyim canım bugün, ama sabahı sabah ettimBaşın iyileştimi dün kızıma süt verirken sızmışım resmen:))
olmazAhahahah bennnn bilmeyim olurmu![]()
Tost neliydiHadi hadi seninde ondan aşağı kalır yanın yok
İyiyim canım bugün, ama sabahı sabah ettim
olmaz![]()
Salçalı , kaşarlıTost neliydi
Afiyet olsunSalçalı , kaşarlı![]()
Yumuş yumuş olmadı ama , yenmeyecek gibi sert de değildi canım. Birdahakine 1 gece önceden koyucam o zaman pamuk gibi olur. Bu ilk yapışımdıAfiyet olsunAhahahaha bir soru daha şu biftek 15 dakika marineyle yımışak oldumu
![]()
Himm akşama yapıyım adama dediydim yetişmez simdik en iyisi akşam yatirayim ben onu yarın pisireyim benimki et konusunda pirpirikliYumuş yumuş olmadı ama , yenmeyecek gibi sert de değildi canım. Birdahakine 1 gece önceden koyucam o zaman pamuk gibi olur. Bu ilk yapışımdı