- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Yeşilden alayım bir dal![]()
Azcuk kiyisindan dondum timarhanenin diyebilirimAbowwww biri 4 çocuk didi kizzz sen nasıl sağlam kaldın bacım massallahhhhh bende olsa çoktan tımarhaneye gitmistim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeşilden alayım bir dal![]()
Azcuk kiyisindan dondum timarhanenin diyebilirimAbowwww biri 4 çocuk didi kizzz sen nasıl sağlam kaldın bacım massallahhhhh bende olsa çoktan tımarhaneye gitmistim![]()
Masallah ne guzel allah bagislasin kuzum memnun oldumbenimde 2 cadım var 8 yıllık evliyim 29 yaşındayım :)
aminMasallah ne guzel allah bagislasin kuzum memnun oldum![]()
Ahahahah tam tahmin ettiğim gibi diğer türlüsü anormal olurdu zaten kendimi senin konumunda dusunemiyorumAzcuk kiyisindan dondum timarhanenin diyebilirimeksik civiler var
![]()
Zamanla alisiyorsun bacim beyin bagisiklik kazaniyor yaniAhahahah tam tahmin ettiğim gibi diğer türlüsü anormal olurdu zaten kendimi senin konumunda dusunemiyorum![]()
Ahahahahahha kız bide hepsi yaşının ergeni yaaa Allah kolaylık versin vallahi zor zanaat analikZamanla alisiyorsun bacim beyin bagisiklik kazaniyor yani
Relax takiliyorum artik![]()
aman bacım bundan sonra dikkat etZamanla alisiyorsun bacim beyin bagisiklik kazaniyor yani
Relax takiliyorum artik![]()
Ahahahajah nisandan incileraman bacım bundan sonra dikkat et![]()
Allah bağışlasın sağlıkla büyüsünlerAmin kuzum cumlemizinkini bagislasin:)
Aminn canim cumlemizin insallah:)Allah bağışlasın sağlıkla büyüsünler
Ne kapandi hayirdir?Puff kapandı yaaaa ne güzel egleniyorduk![]()
Konu vardı tabak hatunNe kapandi hayirdir?![]()
TabakmiKonu vardı tabak hatun![]()
AhahahahahTabakmi
Yine kacirdim ben yahudur bakip gelem
![]()
Bu sivrisinekler yedi bitirdi beni balkonda:/ gelde basma pijama giyme şort görünce saldiriyorlar kaynanamın askerleri bunlar:)))
Bu sivrisinekler yedi bitirdi beni balkonda:/ gelde basma pijama giyme şort görünce saldiriyorlar kaynanamın askerleri bunlar:)))