- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Güzel giyinmemi istemiyorlar:))hadi geline hucuuumm demistir kaynana
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel giyinmemi istemiyorlar:))hadi geline hucuuumm demistir kaynana
![]()
Hep bicama giy istiyorlarGüzel giyinmemi istemiyorlar:))
Cekemiyolardir kiskanclar anacimGüzel giyinmemi istemiyorlar:))
He yaHep bicama giy istiyorlar![]()
Ahaha kocamada sürmem laZım o vakit:)) haydee breee:))Cekemiyolardir kiskanclar anacim
Sur zeytinyagini cik balkona pehlivanlar gibin bak yanasiyolarmi
Tabi kokuya kendin dayanabilirsen![]()
Onada surcen tabikisiAhaha kocamada sürmem laZım o vakit:)) haydee breee:))
Sirkedende kaçıyorlar nerdeyse onu sürecektim bacağıma:))Onada surcen tabikisihaydee pehlivan gorsun kaynana
![]()
Sur kuzum ne bulursanSirkedende kaçıyorlar nerdeyse onu sürecektim bacağıma:))
Hahah salata yapacam kendimden:)) birde roka doğradımmı tadımdan yenmezSur kuzum ne bulursan
Uzerine bide limon sık ooyyhss![]()
AhahahaHahah salata yapacam kendimden:)) birde roka doğradımmı tadımdan yenmezsonra gelip konu açacam eşim üzerimde roka yiyor diye
![]()
Ahahaha bizde sorun var benceHeyy allahim fantezide son noktaoneydi gii
![]()
kizzz sakın çıkarma o şortu ayağından fururummmmBu sivrisinekler yedi bitirdi beni balkonda:/ gelde basma pijama giyme şort görünce saldiriyorlar kaynanamın askerleri bunlar:)))
Bizde elektirik akimi yok bacimAhahaha bizde sorun var bence![]()
Kizzzzz gizli sırlarımı açığa cikarmasanaderandsırlarımst: 52831944 .!.:
Gidip trafoya yapisicam şimdi çok ozendimBizde elektirik akimi yok bacimtrafolar yandi
onlara yetisemek biz
![]()
Valla yaa isin icine allahin nimetinide karistirdilar pessGidip trafoya yapisicam şimdi çok ozendim![]()
Sapık insanlar böyle şeyler hayal ediyor demekki pis yaaaaValla yaa isin icine allahin nimetinide karistirdilar pessdaha neler duyacaz bakalim
![]()
Hee daldin direk kankaalıntıları kaçırdım