- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Neeeee başımızın üstünde yeri var iki dedikodu yaparız üç sokak ötedeki Şaziye hanımın kızını kimle görmüşler anlatır bize ahahahahahHahaha deliii :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neeeee başımızın üstünde yeri var iki dedikodu yaparız üç sokak ötedeki Şaziye hanımın kızını kimle görmüşler anlatır bize ahahahahahHahaha deliii :)))
Eeeee çağır ananda gelsin bacım![]()
Aman kizz sonra bibiyle konuşur yeni kardeş gelir kovayaNeeeee başımızın üstünde yeri var iki dedikodu yaparız üç sokak ötedeki Şaziye hanımın kızını kimle görmüşler anlatır bize ahahahahah![]()
Ahahahahahahajaj foto çek. Foto kayıtların olsun elinde annem temizlik yaptım der sosyal medyaya koyarsintemizlik yapıyor mesgul ( basimiza das yagcak gorulmus sey deell )
Ahahahajah kova yapmadı bebişe kardeş anası kovaya yapar fenamiAman kizz sonra bibiyle konuşur yeni kardeş gelir kovaya![]()
Hahaha bilemiyorum kendisine sormak gerekAhahahajah kova yapmadı bebişe kardeş anası kovaya yapar fenami![]()
Yok kiz bekar bekar geziyir ne bebesiAhahahajah kova yapmadı bebişe kardeş anası kovaya yapar fenami![]()
AhahahahahajaYok kiz bekar bekar geziyir ne bebesi
Hayir oyle bisey olsa yandigimin resmi kardes basima kalacak![]()
Varmaz kiz o kimseyeAhahahahahajagencmi kız anan everelim
![]()
Ahahahahahahah ha ayyyyyyy kovaaaaaaaaaaaaaa kız sen insanı gülmekten öldürürsünVarmaz kiz o kimseye
Babamdan kalan emekli maasina aşik kendisi![]()
Oturuyoruz :))Gızlarr gızzlarrr naparsınız![]()
Şifayı kapmışımOturuyoruz :))
Sen ? ♡
Ne oldu size yahu =/ bibi olsaydi çok kızardı size =/Gızlarr gızzlarrr naparsınız
Şifayı kapmışımkötuyum cok
![]()
Canm 2 cadıda anaokuluna başladı hiç giremedim buralara :)
Bibi varken gelme 3 olur yoksaCanm 2 cadıda anaokuluna başladı hiç giremedim buralara :)
Valla grıp olmusum el kadar bebemede bulastı offf offNe oldu size yahu =/ bibi olsaydi çok kızardı size =/