- 20 Ocak 2010
- 47.635
- 178.882
- 1.123
- 44
Kız o kadar çok ki hangi birine carlicanBenden çalmışlar:/ kim gidip özeline carliyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız o kadar çok ki hangi birine carlicanBenden çalmışlar:/ kim gidip özeline carliyim
Bizede gönderKızlarr kızlarrYarın akşama çaya misafirim var. Pastamı, böreğimi yaptım
Şimdik dinliniiiim
![]()
Buyur gel yavrimu, ıspanaklı yaptım hemi de büreciğimiBizede gönder![]()
Çalmışlar amaKız o kadar çok ki hangi birine carlican![]()
Buyur gel yavrimu, ıspanaklı yaptım hemi de büreciğimi![]()
Genelde ilk avatar ilgimizi çekiyor ondan aha diyorum deran sonra nicki görünce hüsrnÇalmışlar amaSen de nasıl kariştiriyon:))) benim ismim belli
![]()
Haha anladım bulcam ozaman yeni bi avatar:))
Genelde ilk avatar ilgimizi çekiyor ondan aha diyorum deran sonra nicki görünce hüsrn![]()
Kendini anlatan kendine özel :) benimki gibim canım bibimHaha anladım bulcam ozaman yeni bi avatar:))
Benimki de beni anlatıyor dimi bibimKendini anlatan kendine özel :) benimki gibim canım bibim![]()
Bu beni anlatiyordu bebiş istiyodum ya:)))Kendini anlatan kendine özel :) benimki gibim canım bibim![]()
Şimdilik bu kalsın:))) eşimle benim gölgemiz![]()
Teşekkür ederimmÇok tatlısınız![]()
Teşekkür ederimm![]()
Evet çok hoş muş ama o gölgede bir 3. EksikŞimdilik bu kalsın:))) eşimle benim gölgemiz![]()
Bebiş yoktu ozaman:)) sağol canımEvet çok hoş muş ama o gölgede bir 3. Eksik![]()
Gunaydin ♡Bu arada günaydın mışıll mışıl uyumak varken bebişle erkenden uyanmak sinir bozucu:/
Hayırdır:)6dan beridir ayaktayız. Gece yatışı sormayın bile zombi gibi geziyorum![]()