- 8 Nisan 2017
- 57.205
- 304.475
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin ♡ bu saatte ne temizliğiHer banyodan önce zeytinyağı ya da badem yağı sür gürleşir ya benim çok banyo yapmaktan çabuk uzuyor galiba
Ben temizlik yapıyorum arada bakıyorum![]()
Iyiyim tatlım uzandım şimdi dolaniyorum kk da :)) sen napiyorsun ? ♡nisankralicesi napion arkadaşım
Bende misafir bekliyorum ama gelen giden yokIyiyim tatlım uzandım şimdi dolaniyorum kk da :)) sen napiyorsun ? ♡
Erken gelirler inşallah :)Bende misafir bekliyorum ama gelen giden yok
Kız bu saatten sonra gelen erken gelmiş olamazErken gelirler inşallah :)
Maşallah ♡ yoğunluk tavan yapmış :)Selam gençler ve libidolular okullar açıldı kreş iş ev üçgenine bir de üniversite yerleştirdim deymeyin keyfime :/
Maşallah ♡ yoğunluk tavan yapmış :)
Duzene girince daha kolay olur inşallah ♡Ay sorma benim neyime su yaştan sonra okul emme kisin can sıkıntısı olmaz ne güzel :)
EvetHahahaha banyo mu :)))
Başarılar:))Selam gençler ve libidolular okullar açıldı kreş iş ev üçgenine bir de üniversite yerleştirdim deymeyin keyfime :/
ela'yıı yatiriyorum şşş sessiz olun:)))Kova hatunu
PaNickYok
yuksek promil @Sedaasuu @Far East
Disipline Girmis BirKadin
hippotalamus
derandiren
Ve etiketliyemedigim diğer kızlar![]()
Sağol canım benimki geç geliyor nasılsa bende tülleri perdeleri yıkadım ütülüyorum asiyorum ama bitti sayılır yarım saatlik isim kaldıKolay gelsin ♡ bu saatte ne temizliği![]()
Mide bulantısı da var mı kiBasın mi dönüyor la castholdmi :)
Kolay gelsin ♡Sağol canım benimki geç geliyor nasılsa bende tülleri perdeleri yıkadım ütülüyorum asiyorum ama bitti sayılır yarım saatlik isim kaldı![]()