- 15 Ekim 2016
- 22.641
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.876
- 598
BenHahah ay bibi valla bu yengeç kimse fena gıcık biriymiş:)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BenHahah ay bibi valla bu yengeç kimse fena gıcık biriymiş:)))
Küsüm ben kovaladılar yengecim diye
Sen bana gel yıvrım ben severim yengeç , annemde yengeç alışkınımKüsüm ben kovaladılar yengecim diye![]()
Ay yazık la sana cennetlik evlatSen bana gel yıvrım ben severim yengeç , annemde yengeç alışkınım![]()
Yok değil :)Buradan biriyse tahmin ediyorum ama isim yazamam:)))
Ah canıımSen bana gel yıvrım ben severim yengeç , annemde yengeç alışkınım![]()
kız neden öyle dedin ki , biraz fazla duygusallıkları haricinde birşeylerini görmedim :)Ay yazık la sana cennetlik evlat
Yok değil :)
En sevilen burçlardan lider burc ilk burç ve karşınızda koç
Hiç tarzım değiller ya herşeye bir drama bir duygusallık bir alınganlık boğuluyorumkız neden öyle dedin ki , biraz fazla duygusallıkları haricinde birşeylerini görmedim :)
O zaman benim ana tam yengeç değilHiç tarzım değiller ya herşeye bir drama bir duygusallık bir alınganlık boğuluyorum![]()
Ablamın burcu terazi.sanatçı ruhlu yetenekli :)) espritüel
Ben de teraziyim![]()
hahah seninkide erkek kardeşimin burcu:))iyidir hoştur ama en sevilen deme annemi deli Ediyor valla sende öyle duygusuzmusunEn sevilen burçlardan lider burc ilk burç ve karşınızda koçlibidomdan anlamıyon mu
@Kiblerim bak kn oldugu gibi
![]()
Normal de gülüp ehlenirken alındığı şeyler olmuyor muO zaman benim ana tam yengeç değil![]()
Ablamın burcu terazi.sanatçı ruhlu yetenekli :)) espritüel
hahah seninkide erkek kardeşimin burcu:))iyidir hoştur ama en sevilen deme annemi deli Ediyor valla sende öyle duygusuzmusunatansada kurtulsak diye dua ediyoruz hepimiz
![]()
Seninkisi başka bişeymiş:)) duygusallığım doğrudur sadeceHiç tarzım değiller ya herşeye bir drama bir duygusallık bir alınganlık boğuluyorum![]()
Bir kaç kişi tanıyorum hepsi aynıSeninkisi başka bişeymiş:)) duygusallığım doğrudur sadece![]()
Duygusuz işte:)) annem onu aramasa bin yil aramaz bi kızdan ayrilir umrunda olmaz. Mesela yolda dikkat et der annem bu ne der en kötü ihtimali düşünüyosunuz yok bilmem ney:))Duygusuz derken sanırım evetneler yapıyor mesela bi bakim aynı ben miyim
![]()
Ben direk alakamı kesiyorum rahatsız olduğum kişilerden,kendimlede çok alay ediyorum ama karşımdaki kişiye göre değişiyor tabi:))Bir kaç kişi tanıyorum hepsi aynı![]()
En sevilen burçlardan lider burc ilk burç ve karşınızda koçlibidomdan anlamıyon mu
@Kiblerim bak ın oldugu gibi
![]()
Şu sanatçı ruhu bi bende yok herhaldeAblamın burcu terazi.sanatçı ruhlu yetenekli :)) espritüel
hahah seninkide erkek kardeşimin burcu:))iyidir hoştur ama en sevilen deme annemi deli Ediyor valla sende öyle duygusuzmusunatansada kurtulsak diye dua ediyoruz hepimiz
![]()
aaa annemin hiç öyle huyu yok heNormal de gülüp ehlenirken alındığı şeyler olmuyor mubir tartışma arasında söylüyorlar hemen sen bana şu zaman şunu demiştin diye
![]()