• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Googleden bakabilirsin yükselen hesaplamadan :KK66:
Önce tam saatimi öğreneyim ondan sonra, annep hep der seni çok zor doğurdum işte sabah dokuzdan bidahaki sabah dokuza kdar sancı çektim falan diye. Tabi akşam 9 da olabilir şuan salladım tam hatırlamıyorum :KK53:

Kovaligin hakkini veriyorsun sen o zaman :)
Ayrica kendini seversin epeyce barisiksindir
Ozguven problemlerin yoktur...tabi diger evler ne kinumda bilinmez amaen azindan disardan acayip ozguvenli gorunursun...tez canlilik vardir hep sende icten ice...birde biraz capkinlik :p

Kovaligin hakkini veriyorsun sen o zaman :)
Ayrica kendini seversin epeyce barisiksindir
Ozguven problemlerin yoktur...tabi diger evler ne kinumda bilinmez amaen azindan disardan acayip ozguvenli gorunursun...tez canlilik vardir hep sende icten ice...birde biraz capkinlik :p
Ben ve çapkınlık :D

Günaydınnn
derandiren derandiren deranım yengeç burcuyla kötü bir mazimiz var canım
Senin yükselenin farklıdır dimi :ıslık:

Bibibella Bibibella deran farklı yav öbür yengeçle alakası yok :KK53:

Deran :KK200:Ben
Sen gene çok şaaapma :70:
Ooo eşimle ilk karşılaştığım zaman ben :27:
Biz uzağı yakınlaştırırız alevimizle yawrum sıkıntı yok :KK70: :KK70:
Bibibella Bibibella
Bir koç olarak sana 6 yaş büyük enişteyi yakıştırmadım :KK12: dış görünüşü salla erkek genç olacak ki libidosu ölmesin :70:

Valla gerçek yengeççç :dondurma::dondurma:
Fena anlaşıyoruzzz fenaaaa :confused::confused::confused::KK8::KK8::KK8::KK68::KK68::KK68:
Benim yükselenim yengeç ondan herhalde...
Ve onunda yükseleni de Koç diye herhalde :KK70:

İçler dışlar çarpımı :70: :70: valla ne bilim biz pek duygusal romantik insanlar değiliz alınganda değiliz o yüzden anlaşamıyorum ben fena sıkılıyorum boğuluyorum :27:

Sabah ezanıyla yattıysa anca ikindiye gelir :KK53:
İvet neyseki ezanı duymadım 5.5 da yattım :olamaz:
Astrolojide psikolojiyi temsil ediyor.. yukselen hayatta alacagi yolu arti dis gorunusu temsil eder
Gunes yani asıl burcumuz hayata durusumuzu temsil eder...
Benim ay burcum ne la martın 26 sıyım :rapci: nasıl öğreniyoruz burcum koç yükselenim akrep :KK8:

Back
X