- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.415
- 548
- 34
Senin ruhun hepimizden gençMartta 37 olucam evet teyze diyebilirsiniz banaeniştenizde bazen ayşe apla diyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin ruhun hepimizden gençMartta 37 olucam evet teyze diyebilirsiniz banaeniştenizde bazen ayşe apla diyor
![]()
Önemli olan yaş değil bacımMartta 37 olucam evet teyze diyebilirsiniz banaeniştenizde bazen ayşe apla diyor
![]()
Senin ruhun hepimizden genç![]()
Tabiki libidoÖnemli olan yaş değil bacım![]()
Tşk ederimde niyeAlıntını düzenledim![]()
Alıntı konusunda çok hassas bibiTşk ederimde niyeyaptın anlamadım?
Yanlış alıntıladım diyemi?
Pardon bibican bida olmaz, çok dikkatli alıntılarım![]()
Tşk ederimde niyeyaptın anlamadım?
Yanlış alıntıladım diyemi?
Pardon bibican bida olmaz, çok dikkatli alıntılarım![]()
Sadece ben mi herkeşler dedi bikereAlıntı konusunda çok hassas bibi![]()
Dogum saatini biloyorsan netten bakİvet neyseki ezanı duymadım 5.5 da yattım
Benim ay burcum ne la martın 26 sıyımnasıl öğreniyoruz burcum koç yükselenim akrep
![]()
Burç: KoçDogum saatini biloyorsan netten bak
İlk defa duydum ay burcunu bu arada ay burcum kovaymis @Kova hatunuDogum saatini biloyorsan netten bak
Alıntı konusunda çok hassas bibi![]()
Benim öğrenciliğim çok başarılı değildir, siz en iysi atın beni topiktentamam affettim
![]()
Bazı durumlarda yemek 2. planda olabiliyor amaKocaniza çeşit çeşit akşam yemeği yapin işin sırrı çok çeşitte :)
Benimki çok çeşit yapınca kıziyor gerek yok diyorKocaniza çeşit çeşit akşam yemeği yapin işin sırrı çok çeşitte :)
Bazen ne yemek istersin sorusuna seni cevabı alıyoruz dimi canımBazı durumlarda yemek 2. planda olabiliyor ama![]()
Benimki çok çeşit yapınca kıziyor gerek yok diyor![]()
Ya ne alınıyon hemenBenim öğrenciliğim çok başarılı değildir, siz en iysi atın beni topikten
Libidomda yok
Fakirimde..
Hakkaten yazık bana hee![]()