- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.746
- 518
Yok burdayım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok burdayım :)
dükan açılmamiş daha:) kızımın dişleri çıktı söylemişmiydim 1 hafta olcakYok burdayım :)
Yok bi sure daha boyledükan açılmamiş daha:) kızımın dişleri çıktı söylemişmiydim 1 hafta olcak
Pazar günü diş buğdayımız var napcam onu düşünüyodum:))
Sağol canımYok bi sure daha boyle
Maşallah ♡♡♡♡ kolay gelsin![]()
Benden mi bahsediyorsunMillet özgüvenli olacam diye ükela olmuş ya la
Benden mi bahsediyorsun![]()
Daha napim ışıklı tabelamı hazirlim napim heHahahaha etiketlere bak![]()
Kulağıma fısılda eşkiya izliyoruz çay tahinli çörek eşliğinde aratma beni dm den yürü bana uyudun mu de üstünde ne var deYok sana hitabım libido :) ükela başkaları dendenden
Kulağıma fısılda eşkiya izliyoruz çay tahinli çörek eşliğinde aratma beni dm den yürü bana uyudun mu de üstünde ne var de![]()
Az biraz komiğim dimi
Ay evet bibicim çay severim :))
evet erkek kardeşimn yanından geldim şimdi koç burcu olan:))) oda baya güldürür biziAz biraz komiğim dimi![]()
Hahah teşekkür ederim kanki:)) yeni üye giremez ilk sayfaya bu resmi koysana
Biraz başım ağrıyor kuzum ya =/ pek katilamiyorum sohbete =/nisankralicesi tatlımm keyfin mi yok senin
Geçmiş olsun canım benim de ağrıyordu biraz balkona çıktım uykusuzluktan hep://Biraz başım ağrıyor kuzum ya =/ pek katilamiyorum sohbete =/
Ya evet iyi özelliklerimizden biri şükür :) kendimin en sevmediğim özelliğim acelecilik karındaşında öylemi birşey olacaksa hemen olacak o kadarAy evet bibicim çay severim :))
evet erkek kardeşimn yanından geldim şimdi koç burcu olan:))) oda baya güldürür bizi
Ooo süper ama daha janjanlı birşey düşünüyorum ben yapıcam birşeyler
Aynen kuzum =/Geçmiş olsun canım benim de ağrıyordu biraz balkona çıktım uykusuzluktan hep://