- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.415
- 548
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okula başladılarHayırdır kuzum ne oldu![]()
Benim herif uyuyunca dünya ile ilişkisi kesiliyor benim icin farketmez diyorYaa :)) bende hic gece oturamam ki herif zaten yalniz uyumaz![]()
Okula başldlr cnmHayirdir nolduki kızlarına?![]()
Kız Allah seni ne yapmasın bir şey oldu sandım yaOkula başladılar![]()
Ay benim ki ben olmadan çok yorgunsa uyur yoksa yalnız uyumazBenim herif uyuyunca dünya ile ilişkisi kesiliyor benim icin farketmez diyorkışın genelde salonda yatıyorum bibim üşümesin diye
![]()
Ben o gunleri 70 gozle bekliyom yaOkula başladılar![]()
Korkuyor mu annesiAy benim ki ben olmadan çok yorgunsa uyur yoksa yalnız uyumaz![]()
Yok bana sarilmadan uyuyamiyormusKorkuyor mu annesi![]()
![]()
Bende beklyrdum ama biri 3 biri 5 olunca akln kalıyorBen o gunleri 70 gozle bekliyom ya![]()
3 yaşında olan bn okula gitmek istemiyorum ama mecburum diye kapısında ağlıyr kızzz nasıl kıyaym ona benKız Allah seni ne yapmasın bir şey oldu sandım yae işte ne güzel kendine biraz vakit ayirirsin temelli okulda değiller ya :)
Alışır kuzum ya merak etme ♡ arkadaş orta mi geliştikçe hocasina alistikca3 yaşında olan bn okula gitmek istemiyorum ama mecburum diye kapısında ağlıyr kızzz nasıl kıyaym ona ben
Küçükken ne yaşadıysaYok bana sarilmadan uyuyamiyormusartık nasıl bi etki biraktiysam
![]()
Bilmiyorum vallaKüçükken ne yaşadıysaben bazen esime diyorum söyle bebişim küçükken başına kötü birşey mi geldi anlat karına
![]()
İnşallah nisanm:)Alışır kuzum ya merak etme ♡ arkadaş orta mi geliştikçe hocasina alistikcacanını sıkma ♡
evet ama ben terazinin tüm özelliklerini taşıyom, sanatsal ruhlu olmak hariçGunes terazi
Yukselen yengec mi ?oyleyse uzulcem![]()
Yukselende yengec kisiye özguvensizlik veriyor...ondan dediydim :)evet ama ben terazinin tüm özelliklerini taşıyom, sanatsal ruhlu olmak hariç![]()
Aslinda bibisen enisteyi çok daha iyi beslemen gerekPattis kızartması yidikgene tek çeşit zavallı kocam
![]()