- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.415
- 548
- 34
Burda bana da laf geldi galiba![]()
Ah evet ikimizi cekistirmisler dün gece

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda bana da laf geldi galiba![]()
Nisan ozelden zorluyo beni libidolular kulubunde kalabilirim her anYok gerek yok, bicaman olması yeterli![]()
Seni bibinin yarı libidolu seviyesine getirecemNisan ozelden zorluyo beni libidolular kulubunde kalabilirim her an![]()
Geldi vallaBurda bana da laf geldi galiba![]()
Allah kabul etsin canımBizimkinin tatil günüydü dün orucluydum zaten yemekten sonra insülin direncim yükseldigaliba uyku bastırdı bı de akşam payitaht izledikkk
![]()
Yok bacım dün cidden çok uykum geldi uyumusum =/
Geldi valla
Allah kabul etsin canım![]()
Amin canım benimGeldi valla
Allah kabul etsin canım![]()
Senin ceyrek olsa yeter kiizSeni bibinin yarı libidolu seviyesine getirecem![]()
Hahaha dur olacak olacakSenin ceyrek olsa yeter kiiz![]()
Tamam tamamYok bacım dün cidden çok uykum geldi uyumusum =/
Kiz cidden doğru diyorumTamam tamam![]()
Bişey demedimki kız sende inandım:)) bizim kocamız evde yok diye size ambargo koyacak halimiz yokKiz cidden doğru diyorum![]()
Bişey demedimki kız sende inandım:)) bizim kocamız evde yok diye size ambargo koyacak halimiz yok![]()
Senin koca niye bu kadar çok çalışıyor :)Bişey demedimki kız sende inandım:)) bizim kocamız evde yok diye size ambargo koyacak halimiz yok![]()
Öğlene kadar buraya pek gelmiyor zaten :))S
Senin ki öğleden sonra mı çıkıyor evden?![]()
Öğlene kadar buraya pek gelmiyor zaten :))
Teker teker gelin ulen@omerinHanifesi 4-12 çalışıyor canım
nisankralicesi çok çalışmıyor bu ara yoğunlar arkadaşının kızı hasta onun yerinede bakıyor benim kızda huysuz gündüz firsat buldukça yazıyorum
Aldınızmı cevapları he![]()
4-12 nasil kızTeker teker gelin ulen@omerinHanifesi 4-12 çalışıyor canım
nisankralicesi çok çalışmıyor bu ara yoğunlar arkadaşının kızı hasta onun yerinede bakıyor benim kızda huysuz gündüz firsat buldukça yazıyorum
Aldınızmı cevapları he![]()
Akşam üzeri 4 gece 124-12 nasil kız
Neyse inandık hadi :))