- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.746
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman ne olacak ayrilirim 1 gece :))Sen kocişinden ayrılabilir misin :)))
Baştacımsın canım sorulur mu
Önce sana gelirim aşureyi yeriz sonra beraberAaa misafiri mi çaldı![]()
Bende adamı yolliyim bari:))Aman ne olacak ayrilirim 1 gece :))
Aman enişte kovar bizi gitmem ben sizeÖnce sana gelirim aşureyi yeriz sonra beraberKaPrisLiPazen ya gideriz ondan sonra da hep beraber bana geçeriz
gezelim bol bol
![]()
Ay ben o zaman kahve yaparım sizeeeÖnce sana gelirim aşureyi yeriz sonra beraberKaPrisLiPazen ya gideriz ondan sonra da hep beraber bana geçeriz
gezelim bol bol
![]()
Yastık savaşı da yapalım bari :)))Kız kıza![]()
Ben gece kaçıyomuşum da bilmem neyde beni köşeye sıkıştırmışlardı:/ hanife ile nisanyettiiiiimnooluyor
![]()
ben hamileyken kocam kaçıyodu benden:))milletin libido düşer benim yükselmişti nolduysa bebişten sonra oldu valla bide yorgun olunca libido namına birşey kalmadı:))))
Sana hediye alsın iki üç tanederandiren :))
Aa alırız ayip ettin bicama benden sorulur:))
Hamileyken aynı durumu yaşadım bendeBen gece kaçıyomuşum da bilmem neyde beni köşeye sıkıştırmışlardı:/ hanife ile nisan
ben hamileyken kocam kaçıyodu benden:))milletin libido düşer benim yükselmişti nolduysa bebişten sonra oldu valla bide yorgun olunca libido namına birşey kalmadı:))))
Tamam bacım her türlü pijama bulunur ortası yirtik kenari yirtin biyikli biyiksizderandiren ama bende isterim:)
Bacım bende kırmızı mor seksi bicama istiyorum :)Aa alırız ayip ettin bicama benden sorulur:))
Kocam diyoodu ay başım ağriyor :)) sırtını dönüyordu Adam bıkmıştu bendenHamileyken aynı durumu yaşadım bende![]()
Aman enişte kovar bizi gitmem ben size![]()
Ooo yırtık e sevdiğimTamam bacım her türlü pijama bulunur ortası yirtik kenari yirtin biyikli biyiksiz![]()
Şimdi durum değişti değil miKocam diyoodu ay başım ağriyor :)) sırtını dönüyordu Adam bıkmıştu benden![]()
Sonra sen sıkıntı yaşama diye şey etmiştimOrda dursun bakalım beni çiğnemesi lazım ne demek benim arkadaşlarımi kovmakhem sonra alırım ben onun gönlünü
![]()