- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.415
- 548
- 34
Duydum bacım biliyorum ben deran bize bin basar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Libidon yüksek eşini çok seviyorsunLibidom yok eşimi seviyorum![]()
Sağol canım öperimSağol canım Allah güç veriyor bakalım büyüyünce ne yapacağız
Sende öp bebeğini benim için
Valla kadına baktım eve geldim pijamalara baktım:)))
Rabbim nasip eder inşallah canım hep dua edelim
Ay inşallah canım biracik uyuyim başka bişey istemiyorumNeyse elanin uykusu düzene girsin siz de eski düzeninize geri dönersiniz![]()
Ay bende bı istek varki sormayın
Lakin maalesef adetim ama bitince istek de bitiyor oyy![]()
Evet libido uzmanı nisan dümen teşhisimi koyduLibidon yüksek eşini çok seviyorsun![]()
İnşallah arkadaşım :*Sağol canım Allah güç veriyor bakalım büyüyünce ne yapacağız
Sende öp bebeğini benim için
Valla kadına baktım eve geldim pijamalara baktım:)))
Rabbim nasip eder inşallah canım hep dua edelim
Benimde öyle yaw reglken noluyor anlamıyorumBende adetin bitmesini iple çekiyorum çok değişik bı istek geliyor o zaman ya![]()
Ya bitince de istek gidiyor galiba ruhumda öküzlük varBende adetin bitmesini iple çekiyorum çok değişik bı istek geliyor o zaman ya![]()
Yasaklar çekici geliyor demek:))Benimde öyle yaw reglken noluyor anlamıyorum
Bende öyle sanıyordum:)) öyle değilmiş amaYa bitince de istek gidiyor galiba ruhumda öküzlük var
derandiren ben küçükken o yaşlarda bişey olmuyor sanıyordum
![]()
Ay kendimi o yaşlarda hayal edemiyorum:)))Bende öyle sanıyordum:)) öyle değilmiş ama
Haha aynen yapamicağini bildiğin için belkide:)))Yasaklar çekici geliyor demek:))
Bide benimki bitmeyen yaaHaha aynen yapamicağini bildiğin için belkide:)))
Kız seni yakalamiyim mıncıklarım ha:)))
Insallah normal zamanda 2 katı olur o isteğinHaha aynen yapamicağini bildiğin için belkide:)))
Hele ben şalvarla gezerim herhalde artik:)))Ay kendimi o yaşlarda hayal edemiyorum:)))
Enerjini enisteye saklaKız seni yakalamiyim mıncıklarım ha:)))
İnşallah ama karşılıklı olan güzel nisanım koca uyukluyırsa ne anladım ben o işten:/Insallah normal zamanda 2 katı olur o isteğin![]()
Nasıl bitmeyenBide benimki bitmeyen yaa