- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.746
- 518
Bacım şimdi konusturtma beniİnşallah ama karşılıklı olan güzel nisanım koca uyukluyırsa ne anladım ben o işten:/

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacım şimdi konusturtma beniİnşallah ama karşılıklı olan güzel nisanım koca uyukluyırsa ne anladım ben o işten:/
Bacım şimdi konusturtma benisen istekli olursan enişte uykulu moddan başka bi boyuta geçer
![]()
Ne diyim bacımBen anlamam hayatta kapısına gidemem o istemiyorsa
Kız bu sizdeki enerji ne kocalariniz nerde gidin spor yapun beraber![]()
Bende eskiden öyle derdimBacım şimdi konusturtma benisen istekli olursan enişte uykulu moddan başka bi boyuta geçer
![]()
Haa benimde öyle maalesef spiral yüzünden benimki. Önceden 6. Günde yıkanırdım şimdi bitmiyo:/En azı 10 gün sürüyor canım![]()
Huuuu öyle aslında demekki ben cilveli değilim:)))Ne diyim bacım
Yok yani biz buna cilveli olmak diyoruz![]()
Benimde öyle yaw reglken noluyor anlamıyorum
Sende var kuzum istek cilve var bide enerji olsa yakarsin buralar alev alırHuuuu öyle aslında demekki ben cilveli değilim:)))
Insallah normal zamanda 2 katı olur o isteğin![]()
Hahaha ay nisan teşhisimii koydun ozaman kızım büyüyünce normale dönerim inşallahSende var kuzum istek cilve var bide enerji olsa yakarsin buralar alev alır![]()
EvetHahaha ay nisan teşhisimii koydun ozaman kızım büyüyünce normale dönerim inşallah![]()
Evett sende de varrrHahaha ay nisan teşhisimii koydun ozaman kızım büyüyünce normale dönerim inşallah![]()
Hergun munisankralicesi yalnız sendeki bu enerji masallah kız enişte bayram ediyordur her günnnn :)))
Hergun muah nerde bacim
ne benim ne esimin gucu yeter
![]()
@tuzsuz_ruh un üstüne tanımam enerji olarak:)))nisankralicesi yalnız sendeki bu enerji masallah kız enişte bayram ediyordur her günnnn :)))
derandiren biraz da nisanla ugrasalim
![]()
Niye ki@tuzsuz_ruh un üstüne tanımam enerji olarak:)))