- 15 Ekim 2016
- 22.632
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.862
- 598
Aşkolsun, ramazanda sabaha kadar sohbet ettik, ordan da mı hatırlamıyorsunSen evlimiydin yaf allah allah
Bekar saniyom ben seni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkolsun, ramazanda sabaha kadar sohbet ettik, ordan da mı hatırlamıyorsunSen evlimiydin yaf allah allah
Bekar saniyom ben seni![]()
Ula noliyiiiAşkolsun, ramazanda sabaha kadar sohbet ettik, ordan da mı hatırlamıyorsun![]()
Kanka heryerden de çıkıyosun davşan kibinUla noliyiii![]()
Kanka snap kesmedi az da buraya dalayim dedimKanka heryerden de çıkıyosun davşan kibin![]()
Yerimi mi beğenmedinKanka snap kesmedi az da buraya dalayim dedim![]()
Kanka hep kalebodurlu yerlerden yaziyosun, değişiklik şart olduYerimi mi beğenmedinhayır neden snaptan yazışıyoruz onu da anlamadım
![]()
Kız sussana Allah iyiliğini versinKanka hep kalebodurlu yerlerden yaziyosun, değişiklik şart oldu![]()
Kim.ne bilecek neyin kaleboduruKız sussana Allah iyiliğini versin![]()
Mutfak canıımmKim.ne bilecek neyin kaleboduru![]()
Ramazan kimAşkolsun, ramazanda sabaha kadar sohbet ettik, ordan da mı hatırlamıyorsun![]()
Çalışıyor pc de , o beni uyutçak bu gidişleHerhalde yani
Herifi uyuttum mu :)
ciddi misinRamazan kim![]()
Pek degilÇalışıyor pc de , o beni uyutçak bu gidişle
ciddi misin![]()
Gece gece ne oynatıyosun adamıPek degil![]()
YeşilliktenGece gece ne oynatıyosun adamı![]()
Uyu uyu sabah ven kalkmiycam,gerçi kalkcamÇalışıyor pc de , o beni uyutçak bu gidişle
ciddi misin![]()
Seninkiler biner tepene istersen kalkma,hem ben 10da kalkıcamUyu uyu sabah ven kalkmiycam,gerçi kalkcam![]()
Binsinler, uyku hapı alınca ,tepemden kamyonla gecseler duymamSeninkiler biner tepene istersen kalkma,hem ben 10da kalkıcam![]()