- 15 Ekim 2016
- 22.632
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.862
- 598
Kimden saklıyosunUlan cigarayi da saklamıştım canım cigara istedi iyi mi :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimden saklıyosunUlan cigarayi da saklamıştım canım cigara istedi iyi mi :)))
Benim heriftenKimden saklıyosun![]()
Neden sigarası mı bittiBenim heriften![]()
Bitmedi :) az önce küstürdüm. .sabah cigara migara ne varsa toplar gider İbn.ligineNeden sigarası mı bitti![]()
Vaaaay taktiğe geeeellllBitmedi :) az önce küstürdüm. .sabah cigara migara ne varsa toplar gider İbn.ligine![]()
Taktik maktik yok ,bam bamVaaaay taktiğe geeeellll![]()
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezTaktik maktik yok ,bam bam![]()
NeKırk yıl düşünsem aklıma gelmez![]()
Sigarayı saklamak be
Taktikten bol ne var :) ilacı aldım ya sersemledim :)Sigarayı saklamak behoş ben benimkinin sigarasını saklamaya cesaret edemem şahsen
![]()
HahahaTaktikten bol ne var :) ilacı aldım ya sersemledim :)
Ya normalde benim zirtapoz da öyle birşeye cesaret edemez ,kafasına sıksa daha iyi :) ama beni nerden vuracağını biliyor .bide tehdit ediyor ,sen benı salona yolladın ama ben bu gece tek kalmam haberin olsun ,rüyaya daldığım gibi parti parti![]()
Gunaydin ♡Günaydın bacılar![]()
Vuracagi yerden vurdum onuHahahaenisteye zayıf noktani biliyor
![]()
HahahaVuracagi yerden vurdum onu![]()
Yoo ben onunkini buldumHahahabuldu mu ya
![]()
HahahaYoo ben onunkini buldum![]()
Damarıma basanin damarını tıkarım :))Hahahayaa çifte bak sigara da bi nasıl oyun yapıyorlar
sen halen uykusuzum yorgunum diyorsun
derandiren
![]()
Taktikten bol ne var :) ilacı aldım ya sersemledim :)
Ya normalde benim zirtapoz da öyle birşeye cesaret edemez ,kafasına sıksa daha iyi :) ama beni nerden vuracağını biliyor .bide tehdit ediyor ,sen benı salona yolladın ama ben bu gece tek kalmam haberin olsun ,rüyaya daldığım gibi parti parti![]()