- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
Zevk aldin miHoş buldum kendini şikayet edip ve banlanan üye olarak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zevk aldin miHoş buldum kendini şikayet edip ve banlanan üye olarak![]()
Zevk aldin mi![]()
Kulağıma söyle o zamanBurda söyleyemem ayıp![]()
Nasil yani bibi kendini mi banladinBileydim alırdım başka birşeyden banlandım sandıydım
![]()
Kız sen iyice alıştın beni etiketlemeye şikayet etmeye:)) iki kelimenden biri deran gelmiim oraaHahahayaa çifte bak sigara da bi nasıl oyun yapıyorlar
sen halen uykusuzum yorgunum diyorsun
derandiren
![]()
Bakk hala
bibi şiddet bile var kurtar beniKız sen iyice alıştın beni etiketlemeye şikayet etmeye:)) iki kelimenden biri deran gelmiim oraa
Kız yorgundu dün
Sen kendine bak![]()
Evet var tembelliğinize bahane bulmayiniz litfenbibi şiddet bile var kurtar beni![]()
Sen ama etkiliyorsun kızlarıEvet var tembelliğinize bahane bulmayiniz litfen![]()
Bicamalarımlamı etkiliyorum:/bi tek sen söyliyon nedense,gözüne beni kestirmişsinSen ama etkiliyorsun kızları![]()
Insan sevdigiyle uğrasirmis amaBicamalarımlamı etkiliyorum:/bi tek sen söyliyon nedense,gözüne beni kestirmişsin![]()
Ay canım bakk yelkenler indi şimdi gel sarilim:)))Insan sevdigiyle uğrasirmis ama♡
Ay canım bakk yelkenler indi şimdi gel sarilim:)))![]()
![]()
sarılalım♡
Yaa yok kız bundan sonra bırakıyorum ♡ seni çok sevecemSıkı sıkı:)) ama sana güvenmiyorum niyeyse
akşama gene başlarsin deranda deran
![]()
Tımam o zaman şekerimYaa yok kız bundan sonra bırakıyorum ♡ seni çok sevecem![]()
Alev alır buralarTımam o zaman şekerimbibi geldi yükseltir libidoları
![]()
Yeni bi fantezi duydun ya ogrenmeden duramazsin simdiBiri açıklayacak mı![]()