- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.746
- 518
Sağol kuzum ♡Allah yardımcın olsun :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzum ♡Allah yardımcın olsun :))
Sen nasılsın ya :)) napiyorsun ? ♡
Sen nasılsın ya :)) napiyorsun ? ♡
Internetin ne zaman yenileniyor :)Benim internetim yok işte mağdurum
Annemlerdeyim de wifi çekiyorum şimdi
Benimki geç geliyor nasılsa akşam ezanından sonra geçerim eve yetişir yemek falan![]()
Ayın 10unda :))) 1 hafta kaldı hızını alamayıp YouTube da fazla vakit geçirince erken bitti paket ya o kadar video izlenir miInternetin ne zaman yenileniyor :)
Bir daha izlemeAyın 10unda :))) 1 hafta kaldı hızını alamayıp YouTube da fazla vakit geçirince erken bitti paket ya o kadar video izlenir mi![]()
YooYoksa beni özledin mi![]()
Çok sağol canım darısı senin başına olsınİnşallah o günleri de görürüz
Çok güzel olmuş canım Allah daha güzel günlerini de göstersin inşallah :))
İnternetim paketim yok hayatım biliyorsun
O ortadan kaybolunca hep uyuyor zaten asla kabul etmez
Bu arada herkese günaydınnnn![]()
Sende mi =/ temizlik çok yoruyor yanisankralicesi
Rakika kız dedikoducular
eşim 12 de çıktı bugün gündüz benim kız uyanık o yüzden gelemiyorum pek. Bide temizliğe giriştim halıları gönderdim 1 haftaya biter anca heryer batmış
![]()
Bibi gene gitmiş artik 1 gün bile bansız duramıyor. Protesto ediyoruz başlatın libido yerlerde libido yerlerde![]()
Aynen işte kış temizliği canım bir kerede bitsin. Perşembe günü mutfak için birini çağirdim sadece mutfaği yapacak ama bir sürü iş var dahaSende mi =/ temizlik çok yoruyor ya![]()
Aynen bende iki gündür uğraşıyorum daha da var =/Aynen işte kış temizliği canım bir kerede bitsin. Perşembe günü mutfak için birini çağirdim sadece mutfaği yapacak ama bir sürü iş var daha
Senin Allah bağışlasın 2 tane ne yaparsak yapalım çocuklu ev gerçekten temiz durmuyor yaAynen bende iki gündür uğraşıyorum daha da var =/
Artık 1 yaşına girdik bugün canım ama uyku yok:)) günde toplam 3-4 saat o da parça parçaSenin ikizler kaç aylıktı seda gece uyuyorlarmı,benim kız 7 aylık gece
Hala çok fazla uyanıyor deliriciiim![]()