- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Sağol canım ne olsın temizlik. Bizde özledik seni:) güya temizlikçi çağirmiştim mutfak için o bana iş yaptirdi bir ton sinir oldım sabahtandir:/
İyi akşamlar canım nasilsinnn özledim yaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım ne olsın temizlik. Bizde özledik seni:) güya temizlikçi çağirmiştim mutfak için o bana iş yaptirdi bir ton sinir oldım sabahtandir:/
İyi akşamlar canım nasilsinnn özledim yaaa![]()
Ben öneri vermek isterdim lakin kelin ilacı olsa:)))Selamlar
Bizde libido neyin yok bizim adam 10:30 - 11:00 arası işten dönüyor ben sabah 8 de kalkıyorum o 6:00 da kalkıyor derken kankaya bağladık sonunda
Bayan libidoBibibella önerin nedir ? Kızlar sizde yazabülürsünüz
![]()
neden sinirlendin ki canım, elbette en güzeli kendin yapmak ama olmayınca olmuyor işteJustummgeçti sinirim sen sarılınca
![]()
Bizimki trafikten gelemiyor sizin probleminiz nedir dertler paylaşıldıkça azalır :) şey gibi oldu gündüz kuşağı kadın proğramı gibi ahahahaa bibi gelse çözer bence artık bekleyelim napalım :)Ben öneri vermek isterdim lakin kelin ilacı olsa:)))
Trafik çeken adama bulaşılmaz yaBizimki trafikten gelemiyor sizin probleminiz nedir dertler paylaşıldıkça azalır :) şey gibi oldu gündüz kuşağı kadın proğramı gibi ahahahaa bibi gelse çözer bence artık bekleyelim napalım :)
İyi gibiyim canım azcık grip olcam galiba
Nasılsın abla, ne var ne yok
E bacım hiç gelmiyor mu enişteBizimki trafikten gelemiyor sizin probleminiz nedir dertler paylaşıldıkça azalır :) şey gibi oldu gündüz kuşağı kadın proğramı gibi ahahahaa bibi gelse çözer bence artık bekleyelim napalım :)
Ay inşallah olmazsın, herkes bu ara ıhlamur paylaşıp duruyor, fena salgın varİyi gibiyim canım azcık grip olcam galiba
Sen nasılsın inşallah![]()
TavukgillerdenmisinAy inşallah olmazsın, herkes bu ara ıhlamur paylaşıp duruyor, fena salgın var
İyiyim ben de teşekkür ederim
Biraz takılayım dedim ama sızacağım sanırım![]()
Yok değilimde, misafirlikteydik, geldik. dışarıya göre ev biraz daha sıcak ya mayıştımTavukgillerdenmisin
İnşallah olmam yaa ilaç aldım bakalım :/
O zaman kedigilllerdensinYok değilimde, misafirlikteydik, geldik. dışarıya göre ev biraz daha sıcak ya mayıştım![]()
Evet o kesin, eskiden doğalgaz sobaları vardı ya. Dibine yer minderine yatar uyurdum annem evin kedisi derdi banaO zaman kedigilllerdensin![]()
Bak bilmişimEvet o kesin, eskiden doğalgaz sobaları vardı ya. Dibine yer minderine yatar uyurdum annem evin kedisi derdi bana![]()