- 15 Ekim 2016
- 22.632
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.859
- 598
BiliyodumKismen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BiliyodumKismen![]()
Aman sokturme ne olur ne olmazHayırlısı ya ne diyimçok şişim şimdiye gelmiş olması lazım söktürücü gibim bişey var mı bitkisel
![]()
Kız ilaç demiyorumAman sokturme ne olur ne olmaz![]()
Aminn.Söktürücümü Yok:/ önce test yap gebelik testi alHayırlısı ya ne diyimçok şişim şimdiye gelmiş olması lazım söktürücü gibim bişey var mı bitkisel
![]()
Enisteyi yolla nöbetçi eczaneden gebelik testi aldir :) tam sonra sokturucuKız ilaç demiyorum![]()
Az daha bekliyim ya , belki mevsim geçişindendir.Aminn.Söktürücümü Yok:/ önce test yap gebelik testi al
UyuyorEnisteyi yolla nöbetçi eczaneden gebelik testi aldir :) tam sonra sokturucu
Test yap için rahatlasin bence :)Az daha bekliyim ya , belki mevsim geçişindendir.![]()
Ama vhalla yorgunum yaf...olsada tadi olmuyor pek...eh iste...fena degil...idare ederBiliyodum![]()
Aşkım hamile olabilirim de koşarak alır gelir bence yada düşer bayılırUyuyor![]()
Noldu sana keyfin kaçmişAma vhalla yorgunum yaf...olsada tadi olmuyor pek...eh iste...fena degil...idare eder
Emin ol hemen giderAşkım hamile olabilirim de koşarak alır gelir bence yada düşer bayılır![]()
Yok be gecikmedeyim , ama eminim yani kendimden de bu nisan geçenlerde ağzını açtıAnaaa hamelemisin :)ohh canima degsin
![]()
Yorgunluk anam yorgunlukNoldu sana keyfin kaçmiş
Enişte istiyor yani :) o zaman daha çok arttı olma olasılığıEmin ol hemen gider![]()
Al benden de o kadar. Benim cadı gece uyutmuyor beni:/ bide üstüne temizliğe giriştimYorgunluk anam yorgunluk
Soylé 1 hafta deliksiz uyusam ohhh ne guzel olur :)
Sadece cadı değil benceAl benden de o kadar. Benim cadı gece uyutmuyor beni:/ bide üstüne temizliğe giriştim
Eşim uykucu şekerim eve gelip sızıyor:/ bebeğin ağlamasina bile uyanmıyorSadece cadı değil bence![]()