- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Ohoo:))Ben hamilelik şüphesi olan kişilerle konuşamıyorum amaYok 1 hafta dolsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohoo:))Ben hamilelik şüphesi olan kişilerle konuşamıyorum amaYok 1 hafta dolsun![]()
Sen de müjdelersin inşallah burdan günüm geçti falan diye:)Biz daha çok heyecan yaptık vallahi![]()
İnşallah canım benimmmSen de müjdelersin inşallah burdan günüm geçti falan diye:)
Ben de onu diyomKız ilaç demiyorum![]()
neden konuşamıyorsunOhoo:))Ben hamilelik şüphesi olan kişilerle konuşamıyorum amabiz daha çok heyecanlandık vala
![]()
PikiBen de onu diyom
Ummadik tas bas yarar ummadik sperm yumurta kirar belli olmazbisey kullanma sen
Belki korkuyordur kendisineden konuşamıyorsun![]()
Düşürücü etkim varneden konuşamıyorsun![]()
neyden korkucam gı. Sende ara ara kayboluyosun farketmedim sanmaBelki korkuyordur kendisi![]()
Bak işte sen böylesin nisan hanım:))) kendin kayboluyon gelip sonra millet nerde diyonGene kayboldu millet![]()
O nie korksunBelki korkuyordur kendisi![]()
Yok yapmam bir iki kere böyle oldu , test yaptım ya ertesi gün ya o gün regl oldumDüşürücü etkim vardermişim:))
Sana test yaptirmak için ne diceğimi şaşırdım
neyden korkucam gı. Sende ara ara kayboluyosun farketmedim sanmabeş dakka varsin bir saat yoksun
![]()
Yok kiz kimse yazmazsa kendi kendime mi konuşayımBak işte sen böylesin nisan hanım:))) kendin kayboluyon gelip sonra millet nerde diyon
Bekleyelim o zaman:))Yok yapmam bir iki kere böyle oldu , test yaptım ya ertesi gün ya o gün regl oldum![]()
sohbet aç ortam yaratYok kiz kimse yazmazsa kendi kendime mi konuşayım![]()
Napiyorsun ?Bekleyelim o zaman:))
sohbet aç ortam yarat![]()
Uzanıyorum yarı baygın halde tv izliyorum kuzum:)) sen napıyon şimdi sohbet aç demedik kalabalık zamanlarda diyozNapiyorsun ?![]()
Ne yapiyim bacım benim sohbet eşlerden daha ilgi çekici olmaz ama yine giden giderUzanıyorum yarı baygın halde tv izliyorum kuzum:)) sen napıyon şimdi sohbet aç demedik kalabalık zamanlarda diyoz![]()
Bacım eşinleysen laf yok:)) öylesine gidiyosan varNe yapiyim bacım benim sohbet eşlerden daha ilgi çekici olmaz ama yine giden gider![]()
Eşim evde kız her haldeBacım eşinleysen laf yok:)) öylesine gidiyosan var![]()
TamamEşim evde kız her halde![]()