- 8 Aralık 2014
- 154
- 53
- 123
- Konu Sahibi zalimsin32
-
Nişanlınız dışında başkasıyla yakınlaştınız mı hiç daha önce?Merhaba arkadaşlar kendimle ilgili merak ettiğim bir konu var. Nişanlıyım yakın bi zamanda düğünüm var ilk bu yakınlasmam nişanlımla oldu tam bir birliktelik yaşamadık ama nişanlım gayet başarılı olmasına rağmen bende ıslanma dışında birsey olmadı. Evlendikten sonra bu böylemi devam eder yada tam bir birleşme mi olması gerekiyor ki bende hazza geleyim. Bana Bi öneride bulunur musunuz. O çok ist3kliyken benim bu durumda olmam bana ancak işkence verir. Zamanla düzene girer mi bu durum. Eşimi beğeniyorum. Böyle Bi sorunda degil
Hayır yakınlaşmadım başkasıyla Nisanlımla sadece. Genel olarak çok istekli biri değilim. Ama eşim olacak kişi dokununca rahatsız etmiyor. Nasıl dokunması gerektiğinde biliyor ama kendimde sıkıntımı var acaba diyorumNişanlınız dışında başkasıyla yakınlaştınız mı hiç daha önce?
Eğer yakınlaşmanızda hiç zevk almıyorsanız ten uyumunuz olmayabilir.
Başka tecrübeleriniz olmadan istekli olup olmadığınızdan emin olamazsınız. Belki sadece nişanlınıza karşı isteksizsinizdir.Hayır yakınlaşmadım başkasıyla Nisanlımla sadece. Genel olarak çok istekli biri değilim. Ama eşim olacak kişi dokununca rahatsız etmiyor. Nasıl dokunması gerektiğinde biliyor ama kendimde sıkıntımı var acaba diyorum
Umarım öyle olurİşin özü şu ki , ilişkiye girmeden nasıl bir şey olduğunu bilmediğin için arzulu da olamazsın .
Yaptıktan sonra arzu edersin canım merak etme
Demek istediğim şu ten uyumu olmasa bana dokunması beni rahatsız eder. Ama rahatsızda etmiyor.Bence ten uyumunuz yok. Yani dokununca rahatsız etmiyor demişsiniz biraz garip geldi. Çünkü başlarda dokununca bir hoş olur insan falan
ama dokununca böyle içerlerden bir enerji bir kıpırdama bi istek gelmiyor muDemek istediğim şu ten uyumu olmasa bana dokunması beni rahatsız eder. Ama rahatsızda etmiyor.
Böyle bir iç ürpermesi, tüylerin diken diken olması, bir nefes tutma falan ahdhahama dokununca böyle içerlerden bir enerji bir kıpırdama bi istek gelmiyor mu
İlişkiye çok düşkün bi bayan olarak konuşuyorumBende evlenene kadar cinsellik yaşamadım eşimde öyle. Ben hiç evlendikten sonra bu kadar arzulu olacağım aklıma gelmezdi. Eşime de dedim bunu ben böyle değildim diye, şimdi haftada 3 kere istiyorum. O dediki Bir kere zevkini aldın ya daha bırakamıyorsun. Hatta bazen bana kendi de söylüyor ben evlenene kadar erkek halimle nasıl sabretmişim beklemişim, ama bir kere yapsaydım daha da duramazdım kesin diyor...
Yani sizde de öyle olabilir ilk deneyimi zevki yaşadıktan sonra bağımlılık yapabilir dikkat edin. Sonra buralarda 'yapmadan duramıyorum' diye konu açarsınız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?