İstekli olamama.

zalimsin32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
154
53
123
Merhaba arkadaşlar kendimle ilgili merak ettiğim bir konu var. Nişanlıyım yakın bi zamanda düğünüm var ilk bu yakınlasmam nişanlımla oldu tam bir birliktelik yaşamadık ama nişanlım gayet başarılı olmasına rağmen bende ıslanma dışında birsey olmadı. Evlendikten sonra bu böylemi devam eder yada tam bir birleşme mi olması gerekiyor ki bende hazza geleyim. Bana Bi öneride bulunur musunuz. O çok ist3kliyken benim bu durumda olmam bana ancak işkence verir. Zamanla düzene girer mi bu durum. Eşimi beğeniyorum. Böyle Bi sorunda degil

Bende evlenene kadar cinsellik yaşamadım eşimde öyle. Ben hiç evlendikten sonra bu kadar arzulu olacağım aklıma gelmezdi. Eşime de dedim bunu ben böyle değildim diye, şimdi haftada 3 kere istiyorum. O dediki Bir kere zevkini aldın ya daha bırakamıyorsun. Hatta bazen bana kendi de söylüyor ben evlenene kadar erkek halimle nasıl sabretmişim beklemişim, ama bir kere yapsaydım daha da duramazdım kesin diyor...

Yani sizde de öyle olabilir ilk deneyimi zevki yaşadıktan sonra bağımlılık yapabilir dikkat edin. Sonra buralarda 'yapmadan duramıyorum' diye konu açarsınız :))

Merhaba arkadaşlar kendimle ilgili merak ettiğim bir konu var. Nişanlıyım yakın bi zamanda düğünüm var ilk bu yakınlasmam nişanlımla oldu tam bir birliktelik yaşamadık ama nişanlım gayet başarılı olmasına rağmen bende ıslanma dışında birsey olmadı. Evlendikten sonra bu böylemi devam eder yada tam bir birleşme mi olması gerekiyor ki bende hazza geleyim. Bana Bi öneride bulunur musunuz. O çok ist3kliyken benim bu durumda olmam bana ancak işkence verir. Zamanla düzene girer mi bu durum. Eşimi beğeniyorum. Böyle Bi sorunda degil
Nişanlınız dışında başkasıyla yakınlaştınız mı hiç daha önce?
Eğer yakınlaşmanızda hiç zevk almıyorsanız ten uyumunuz olmayabilir.

Nişanlınız dışında başkasıyla yakınlaştınız mı hiç daha önce?
Eğer yakınlaşmanızda hiç zevk almıyorsanız ten uyumunuz olmayabilir.
Hayır yakınlaşmadım başkasıyla Nisanlımla sadece. Genel olarak çok istekli biri değilim. Ama eşim olacak kişi dokununca rahatsız etmiyor. Nasıl dokunması gerektiğinde biliyor ama kendimde sıkıntımı var acaba diyorum

Hayır yakınlaşmadım başkasıyla Nisanlımla sadece. Genel olarak çok istekli biri değilim. Ama eşim olacak kişi dokununca rahatsız etmiyor. Nasıl dokunması gerektiğinde biliyor ama kendimde sıkıntımı var acaba diyorum
Başka tecrübeleriniz olmadan istekli olup olmadığınızdan emin olamazsınız. Belki sadece nişanlınıza karşı isteksizsinizdir.

Ten uyumu diye bir şey gerçekten var ve o tutmadı mı keyifsiz oluyor. Kendinizde sıkıntı olduğunu düşünmeyin, belki sadece cinsel anlamda elektriğiniz tutmuyordur. Bu sizde sorun olduğu anlamına gelmiyor, aksine normal bir şey.

Yani aslında bu konu çok da yorum yapılacak bir şey değil. Belki evlendikten sonra tam bir ilişkiniz olunca keyif almayı öğrenirsiniz, belki uyumunuz gelişmez böyle kalır. Buna kimse şu aşamada bir şey diyemez.

Bence böyle olmanız normal, hatta yeni evliyken de çok bir şey anlamayabilirsiniz, zamanla zevk almaya başladıkça isteğiniz artacak

İnsan tadını bilmediği meyveyi cani ister mi o misal düşünün:KK48:hele ilki olsun ondan sonra istersiniz

Bende evlenene kadar cinsellik yaşamadım eşimde öyle. Ben hiç evlendikten sonra bu kadar arzulu olacağım aklıma gelmezdi. Eşime de dedim bunu ben böyle değildim diye, şimdi haftada 3 kere istiyorum. O dediki Bir kere zevkini aldın ya daha bırakamıyorsun. Hatta bazen bana kendi de söylüyor ben evlenene kadar erkek halimle nasıl sabretmişim beklemişim, ama bir kere yapsaydım daha da duramazdım kesin diyor...

Yani sizde de öyle olabilir ilk deneyimi zevki yaşadıktan sonra bağımlılık yapabilir dikkat edin. Sonra buralarda 'yapmadan duramıyorum' diye konu açarsınız :))
İlişkiye çok düşkün bi bayan olarak konuşuyorum 🙈 eşimle uyumumuz iyi erken boşalma problemi var yoksa sabaha kadaaar devam eder hergün olsa hergün yaparız o kadar keyif veriyor bana 🙈🙈😜

Back
X