isteksiz kocamla başım dertte!

Bi gün böyle bir konu açacağımı hiç düşünmezdim.. kozlar biz 1 aydır evliyiz, uzuuun yıllar da sevgiliydik. Benim libidom hep yüksekti, filmlerdeki öpüşme sahnelerinden bile çok etkilenirdim🙈 Sevgiliyken (lafta) asıp kesen adam evlenince yaşlı amcalara döndü. Seksi geceliklerim var bir sürü, çok cilveliyim, sarılır öperim hem de sürekkkli, sürekli yanaşırım. Adam sürekli benden kaçıyo ya! Yeni evliyiz hani günde birden fazla yaparız diye bekliyordum ama yok. Ben yanaşmadıkça o hiç yanaşmıyo bi kaç defa yapmayı geçtim yani. Yanağından öperken dudağına yaklaşıyorum kafasını geri çekiyo😂🤦🏻‍♀️ Elimi özel bölgesine yaklaştırınca elimi tutup uzaklaştırıyor. Gecelik giyeyim mi diye iş atıyorum pijama giy:))))) diyo!! Üstüne bi de erken boşalma belası çıktı ilk haftadan sonra. 15 saniye sürdüğü oluyor ya! Sinirlerim çok bozuk yaaa yardım edin nolur ne yedireyim ben bu adama:KK43:( bu arada 25 yaşındayız ikimiz de, ben ev hanımıyım o memur
bu bir rahatsizlik ve tedavileride var yasiniz cok genc mutlaka doktora gotur ikna et bir sekilde. psikolojik de olabilir urolojik de olabilir. ozguvenini yitiriyor ve senden uzak duruyor muhtemelen. kabullenmeleri ve dr a gitmeleri kolay degil.senin imtihanin olmus abzi evliliklerde de tam tersi olur. kadin istemez aci duyar veya vajinismus olur ya da aci tecrubesi vardir yani psikolojik sebepler. guzelce konus kimseye duyurmamiza gerek yok ikimiz dr a gidelim sorunu halledelim boyle olmaz evlilik gitmez boyle deyin, ikna edin. gizlice yapin kimseyede duyurmayin guveni kirilir size.

Ten uyuşmazlığı böyle bişi bu adam düzelmez fazla beklenti içine girmeyin, sadece seks istemese tedaviyle düzelir derim de adam öpüşmüyo bile. Ya sizden hoşlanmıyor yada kişisel temizliğinizle ilgili Bi problem vardır

bir akrabamizin eside boyleydi 5 senelik sevgililikten sonra evlendiler kiz sevgiliyken cocuk hic opmek bile istemedigi icin beni kullanmak istemiyor ne kadarda durust bir adam diyodu
evlendiler meger adamda iş yokmuş muhabbet ayni sizin ki gibi
en son 10 sene sonra bosanirken adamin arkasindan kiz ahmet diye bahsediyodu
esinizinki ciddi bir problem ve muhtemelen dr a gitmeyide kabul etmeyecek

Sakın öyle bir şey yapmayın
O hapların çok ciddi yan etkileri olabiliyor doktorsuz reçetesiz kontrrolsüz bir ilacı asla eşinize vermeyin
Sorun psikolojik gibi aslında, sürekli zorlandığı, beklendiği için kaçıyor
Biraz kendi haline bırakın, illa bir şey içirmek istiyorsanız keçiboynuzu pekmezi verin sabahları kış geliyor besin takviyesi falan gibi
Bekarlıktan sonra gelen özgür cinsel yaşam kadınlar için olduğu kadar erkekler içinde zor olabiliyor bazen, erken boşalma problemleri genelde bundan oluyor, bir beklenti var kaplan gibi sevişmeleri lazım ama bu beklenti onların psikolojisini bozuyor genelde, kadın gibi değiller sertleşmesi ve sert kalması gereken bir organa sahipler ve bu onlara bir ispat gibi geliyor, zorlanıyorlar, evliliğe alışması için zaman verin
Bir de her erkek seksi gecelikler sevmez, erkek denen canlı illa çıplaklığa, belli uyaranlara cevap verecek diye bir kaide yoktur, belki birazda zevklerini keşfetmeniz gerekiyordur
Sadece beğenip geçemeyeceğim.

:KK9::KK68:

😂 bence kocanız kaçıyor. Bende kocamdan kaçıyorum. Oldu bittiye getirmek istiyordur belki. Benimde libido yerlerde demek ki. Adam gelince kaçacak delik arıyorum. 😂

Kız anam ben bu kocaları anlamıyorum :KK70:
manyak mı bunlar yaaa seks kadar güzel birşey varmı şu hayatta
biz hafta da 3 kere den aşağı yapınca sıkıntıya giriyoruz :KK70: ctesi geceleri 4-5 kere boşalma olmayınca rahat edemiyoruz bu heriflerin derdi ne ben anlamadım kii :KK70:

bu arada konu sahibi konuyu bdv ye açmışsın cinsellik kısmına açman lazımdı mune gelirse ban'lar seni ben sana diyim :KK70:
hayır başıma geldi ordan biliyorum :KK70: :KK70:
Bacım 😂 helal olsun yaaaa 😂 sen ne yiyip içiyorsun söylesene ben adamı görünce kaçacak delik arıyorum. İkinciyi istemesin diye direkt banyoya koşuyorum. 😂😂😂

Back
X