isteksiz kocamla başım dertte!

Kız anam ben bu kocaları anlamıyorum :KK70:
manyak mı bunlar yaaa seks kadar güzel birşey varmı şu hayatta
biz hafta da 3 kere den aşağı yapınca sıkıntıya giriyoruz :KK70: ctesi geceleri 4-5 kere boşalma olmayınca rahat edemiyoruz bu heriflerin derdi ne ben anlamadım kii :KK70:

bu arada konu sahibi konuyu bdv ye açmışsın cinsellik kısmına açman lazımdı mune gelirse ban'lar seni ben sana diyim :KK70:
hayır başıma geldi ordan biliyorum :KK70: :KK70:

Cumartesileri 4-5 mi :KK48:Hafta içikaç tane oluyor Peki

Bu ülkedeki erkeklerin çoğu konuşurken aslan kesilirler,iş gerçeğe gelince kediye dönerler. Çoğunda da erken boşalma problemi var maalesef. Ha bunun nedeni de cinselliğin hala tabu olması. Evlenene kadar aktif cinsel yaşamları olmadığı için, bir çoğunda evlilik sonrası uzun bir süre erken boşalma problemi devam ediyor.
Ya erken noşalma ya da geçboşalma..

Bi gün böyle bir konu açacağımı hiç düşünmezdim.. kozlar biz 1 aydır evliyiz, uzuuun yıllar da sevgiliydik. Benim libidom hep yüksekti, filmlerdeki öpüşme sahnelerinden bile çok etkilenirdim🙈 Sevgiliyken (lafta) asıp kesen adam evlenince yaşlı amcalara döndü. Seksi geceliklerim var bir sürü, çok cilveliyim, sarılır öperim hem de sürekkkli, sürekli yanaşırım. Adam sürekli benden kaçıyo ya! Yeni evliyiz hani günde birden fazla yaparız diye bekliyordum ama yok. Ben yanaşmadıkça o hiç yanaşmıyo bi kaç defa yapmayı geçtim yani. Yanağından öperken dudağına yaklaşıyorum kafasını geri çekiyo😂🤦🏻‍♀️ Elimi özel bölgesine yaklaştırınca elimi tutup uzaklaştırıyor. Gecelik giyeyim mi diye iş atıyorum pijama giy:))))) diyo!! Üstüne bi de erken boşalma belası çıktı ilk haftadan sonra. 15 saniye sürdüğü oluyor ya! Sinirlerim çok bozuk yaaa yardım edin nolur ne yedireyim ben bu adama:(( bu arada 25 yaşındayız ikimiz de, ben ev hanımıyım o memur
Smhlediginiz bazi seyleri ben de yasadim esim susn ilsc kullanmasina ragmen hergun istemez.3 gunde bir ama hatirlatmassm sanirim o da olmaz ama gunduz seksi kizlara bakar. Allah kocalarimizi islah etsin

Bi gün böyle bir konu açacağımı hiç düşünmezdim.. kozlar biz 1 aydır evliyiz, uzuuun yıllar da sevgiliydik. Benim libidom hep yüksekti, filmlerdeki öpüşme sahnelerinden bile çok etkilenirdim🙈 Sevgiliyken (lafta) asıp kesen adam evlenince yaşlı amcalara döndü. Seksi geceliklerim var bir sürü, çok cilveliyim, sarılır öperim hem de sürekkkli, sürekli yanaşırım. Adam sürekli benden kaçıyo ya! Yeni evliyiz hani günde birden fazla yaparız diye bekliyordum ama yok. Ben yanaşmadıkça o hiç yanaşmıyo bi kaç defa yapmayı geçtim yani. Yanağından öperken dudağına yaklaşıyorum kafasını geri çekiyo😂🤦🏻‍♀️ Elimi özel bölgesine yaklaştırınca elimi tutup uzaklaştırıyor. Gecelik giyeyim mi diye iş atıyorum pijama giy:))))) diyo!! Üstüne bi de erken boşalma belası çıktı ilk haftadan sonra. 15 saniye sürdüğü oluyor ya! Sinirlerim çok bozuk yaaa yardım edin nolur ne yedireyim ben bu adama:(( bu arada 25 yaşındayız ikimiz de, ben ev hanımıyım o memur
Erken boşaltma. Problemi. Olduğu için olabilir

Back
X