- 6 Ocak 2024
- 258
- 47
- 18
- Konu Sahibi duygusalkaktus
Düşük libidoya karşı tavsiyesi olan varmı?. Böyle olupta çözüm bulan gerçekten faydasını görmüş olanlardan yardım bekliyorum.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Triod baktırdım sadece diğerleri için hangi bölüme gitmem lazım acaba? Endokrinoloji veya kadın doğum mu?Hormonlarınıza, kan değerlerinize baktırdınız mı? Hormonal bir probleminiz varsa macunu kutu kutu yesen işe yaramaz.
Fayda gören var mı acaba?cinsel terapistler var imkanınız varsa destek alın
EvetHep mi vardı sizde bu?
Onlarında çok çeşidi var hangisi gerçekten işe yarıyor bilmiyorum 100 lirayada var 500 lirayada. Biri ucuz işe yaramaz diye düşünülebilinir bazende pahalısı fayda etmiyor alıp denemek lazım sanırımKronik bir rahatsızlıginiz yoksa ve herhangi bir rahatsizliktan kaynaklanmiyorsa( çünkü isteksizlik bazen psikolojikte oabiliyor) Aktardan epimedyumlu macun alın 1 çay kaşığı yiyin.
Themra marka en iyisi ama aktarda epimedyumlu macun deyin themra varsa ondan alın yoksa hangisi varsa alın çünkü aktardakilerin çoğunun içeriği benzer ve işe yarıyorOnlarında çok çeşidi var hangisi gerçekten işe yarıyor bilmiyorum 100 lirayada var 500 lirayada. Biri ucuz işe yaramaz diye düşünülebilinir bazende pahalısı fayda etmiyor alıp denemek lazım sanırım