İsteksizlik-eşimde

NeBu16

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
70
13
18
29
Merhaba, eşimle ilişkiye girerken hersey normal ilerliyor, sertleşme sorunu felan olmuyor normal ilerliyor. Ama sonrasında, ilişki sırasında afedersiniz eşimde sertleşme sorunu oluyor, ilişki esnasında iniyor şeyi. Yaklaşık 2/3 aydır hep aynı sorun. Hersey normal başlıyor ama ilişki sırasında iniyor ve yarım kalıyor. İster istemez bu ikimizinde canını sıkıyor. Daha önce bunu yaşayan var mı arkadaşlar

Bu isteksizlik değil canım genel bi problem.
Eşinin bi üroloji uzmanına gözükmesini tavsiye ederim

Gitti zaten, bi problem çıkmadı. Psikolojik demiş doktor

O zaman terapiye gidecek
Sorunu kendimde aramaya başladım. Bende mi bi sıkıntı var, başkası olablir mi diye kuruyorum kafamda. Eşime de bunu soruyorum benden yana bi sıkıntın varsa, eskisi gibi hissetmeyip soğuduysan konuşalım bunu diye. Kabul etmiyor asla. Bana karşı ev içinde tavırları davrandıkları aynı yakınlıkta o yönden bi sıkıntı yok ama insan sorguluyor neden diye.

Kendınızı suçlamayın

Sizle alakalı bir durum değil bence.Çok da üstüne gitmeyin normal davranın.Konunun üzerine düştükçe o da tekrar gidecek mi diye kafaya takar gitmeyeceği varsa da gider

Eşimde bir iki kez oldu bu durum.Grip gibiydi halsizlik vardı ondan olduğunu düşünmüştük.Doktora da gitmiştir muhtemelen.Ketumdur bana söylemez hiç.

Sizle alakalı bir durum değil bence.Çok da üstüne gitmeyin normal davranın.Konunun üzerine düştükçe o da tekrar gidecek mi diye kafaya takar gitmeyeceği varsa da gider
Yok üzerine gitmiyor oluruna bıraktım. Psikolojik dedi doktor ama öyle bi huzursuzluğumuzda yok evde işte. Nedir bu anlamadım

Eşimde bir iki kez oldu bu durum.Grip gibiydi halsizlik vardı ondan olduğunu düşünmüştük.Doktora da gitmiştir muhtemelen.Ketumdur bana söylemez hiç.
Bizim ilk olduğunda bizde halsizlikten felan diye düşünmüştük ama devamı geldi aylardır böyle.

Bizim ilk olduğunda bizde halsizlikten felan diye düşünmüştük ama devamı geldi aylardır böyle.
Halsizlik ile alakası yok psikolojik dir uzman yardımı gerekir belki ilaç falan geç kalmadan kullanırsa geçer tedavi olmazsa her ilişki yarım kalır ve bu seferde yetersiz hissine kapılıp iliskidende uzaklasir

aşko ilk olduğunda neyse demiştir, arka arkaya olunca yine olacakmı eyvahh! diye kafaya takmış ve sorun psikolojik olmuştur tahmimimce. tutumunla yarım kalıyoz vb. hissettirdinmi ona? bence yapıcı ol, canım boşver insede süperiz falan biraz gaza getir toparlama olacaktır bence. doktorda sorun bulamamış madem, multi vitamin takviyeside alabilirsiniz

Yok balım hiç öyle bisey söylemedim ona, hep destek oldum oluyorum. İçten içe kendimde aradım bende mi bişeyler var acaba diye.

Yok balım hiç öyle bisey söylemedim ona, hep destek oldum oluyorum. İçten içe kendimde aradım bende mi bişeyler var acaba diye.
doktor bişe bulamadıysa içten içe kaygılandığı durumlar vardır bence cnm. bunu beraber aşarsınız, pohpoh devam

Kaç yaşında? Uzmanlar falan kabul etmiyorlar ama 30 olsan bile 20 yaşındaki gibi olmuyor benim gözlemlediğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…