isteksizlik problemleri..

uzatmalı sevgili...bigün benmki ttuurdu bana açık bir fotografını yollarmısın die açık derken anla işte..:23:bende bacak bacak üstüne atmış bikinili bi fotografımı yollamıştım..allahıııııım ertesi günü geldi atlayıp arabaya..dayanamıooom die die ağlanıyodu yanımda..:82:ufaktan tuzaklar:23:

haha 1 aydır birlikte olamıyoz :D fotolarıda gönderemiyoz zavallım her gece aşkımmm nolur diye yalvarıyo :D mesajla idare etsin artıkın napalım bunada şükür :D :D ben dalgamı geçiyorum ama onun lafı agır oluyo sen görürsün az kaldı dio bilmiom nolcak :D :D artık ben uyurum o işine devam eder :D :D :52::52::52::52::52::52:

konu isteksizlik problemleri ama maşallah tüm hatunlar, ateşli,:1: isteklilik sonradan olmaz be ya, insanın içinde olacak, benim öle isteklerim hiiiçç yoktur, insanlar çalışıyo,yoruluyo,çoluk çocuk, geçim sıkıntısı, diğer yanda 10 dakkalık zevk, amaaaaaann olmasa da olur, ciinsellik zaten üremek içindir bence, gerisi hikaye, ben de böle bi odunum işte:1:

bu kaçıncı böyle konu ya bak görürsünüz bu da +18 bölümüne taşınır:52:

sabah müsade ettiler birazda akşam konu yine gitti...bakalım gidebildiği kadar artık..kızlar bana şöyle güzel bi müzik varmı bildiğiniz strptislerde kullanılan.bende teknodan başka yok türk müziğiylede yapılmaz gibime geliyo:44:

konu isteksizlik problemleri ama maşallah tüm hatunlar, ateşli,:1: isteklilik sonradan olmaz be ya, insanın içinde olacak, benim öle isteklerim hiiiçç yoktur, insanlar çalışıyo,yoruluyo,çoluk çocuk, geçim sıkıntısı, diğer yanda 10 dakkalık zevk, amaaaaaann olmasa da olur, ciinsellik zaten üremek içindir bence, gerisi hikaye, ben de böle bi odunum işte:1:

Olmadı şimdi balımm azcık cilve azcık fantezi her ilişkiyi ateşlendirir sadece erkekten beklememek lazım :D kızlarda istediklerinde kaplan olavbiliyo (örnek : bknz BEN! :D)

sabah müsade ettiler birazda akşam konu yine gitti...bakalım gidebildiği kadar artık..kızlar bana şöyle güzel bi müzik varmı bildiğiniz strptislerde kullanılan.bende teknodan başka yok türk müziğiylede yapılmaz gibime geliyo:44:

Wuuuu hiç cesaret edemediğim aama çok istediğim bişi hatta evimize yatak odamıza striptz çubkları varya onlardan yaptırmak istiyorum :)))) müzik hmmm türkle olmaz yaa cok abez kaçar :D :D hareketli sexy bişi olması lazım britney spears ın crazy şarkısına bak cnm :D

Ramazan diye mi böyle oldu.

Şimdi bir süre sonra yapılan paylaşımlar nedeniyle +18 e alıcam sadece PRO lar yazacak sonra da var neden kaldırdın. Sizce bu konunun yeri neresi??

haadi canm bukadar olamaz..seni açamayan adam utansın sende suç yok..madem doğuştan yok erkeğin seni yönlendirmeli..yani sonuçta ben hassas noktamı nerden orgzm olundugunu eşimden öğrendim..çocuk doğurmakiçin düşünmemeli cinselliği baksana ortalık tırıspı dolu kapı verirler valla adamını insanın :4::20::31::31:

canım google amcaya git o bilir striptiz müziklerini:51:

SAOL tatlım acık baklava getirmeliydin enerji olsaydı:23:valla 6 yıllık evli olupta hala çekingenim diyenide gördüm nediyim takıl bize derim..kız koca sevilmezmi..bıngıl bıngıl:52::60::60:
Editör geldi

KOnu taşındı kısalr herkese başka bir topikte buluşmak üzere iyi akşamlar :D

Back
X