herkes yorgun bayrakları çekmiş vaziyette
![]()
![]()
![]()
aynen bende bile derman kalmadı yedik içtik odeğilde yediklerim arasında biri bayabi ağır geldi belim kopuyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes yorgun bayrakları çekmiş vaziyette
![]()
![]()
![]()
uzatmalı sevgili...bigün benmki ttuurdu bana açık bir fotografını yollarmısın die açık derken anla işte..bende bacak bacak üstüne atmış bikinili bi fotografımı yollamıştım..allahıııııım ertesi günü geldi atlayıp arabaya..dayanamıooom die die ağlanıyodu yanımda..:82:ufaktan tuzaklar
![]()
bu kaçıncı böyle konu ya bak görürsünüz bu da +18 bölümüne taşınır![]()
konu isteksizlik problemleri ama maşallah tüm hatunlar, ateşli,isteklilik sonradan olmaz be ya, insanın içinde olacak, benim öle isteklerim hiiiçç yoktur, insanlar çalışıyo,yoruluyo,çoluk çocuk, geçim sıkıntısı, diğer yanda 10 dakkalık zevk, amaaaaaann olmasa da olur, ciinsellik zaten üremek içindir bence, gerisi hikaye, ben de böle bi odunum işte
![]()
sabah müsade ettiler birazda akşam konu yine gitti...bakalım gidebildiği kadar artık..kızlar bana şöyle güzel bi müzik varmı bildiğiniz strptislerde kullanılan.bende teknodan başka yok türk müziğiylede yapılmaz gibime geliyo:44:
konu isteksizlik problemleri ama maşallah tüm hatunlar, ateşli,isteklilik sonradan olmaz be ya, insanın içinde olacak, benim öle isteklerim hiiiçç yoktur, insanlar çalışıyo,yoruluyo,çoluk çocuk, geçim sıkıntısı, diğer yanda 10 dakkalık zevk, amaaaaaann olmasa da olur, ciinsellik zaten üremek içindir bence, gerisi hikaye, ben de böle bi odunum işte
![]()
sabah müsade ettiler birazda akşam konu yine gitti...bakalım gidebildiği kadar artık..kızlar bana şöyle güzel bi müzik varmı bildiğiniz strptislerde kullanılan.bende teknodan başka yok türk müziğiylede yapılmaz gibime geliyo:44:
Editör geldiSAOL tatlım acık baklava getirmeliydin enerji olsaydıvalla 6 yıllık evli olupta hala çekingenim diyenide gördüm nediyim takıl bize derim..kız koca sevilmezmi..bıngıl bıngıl
![]()