yok boga o benim azgın bogammmmm
ooooo boğa erkeği maşş.
BOĞA ASLAN AKREP BALIK İKİZLER KOÇ BUNLARA AYAK UYDURMAK ZOR AMA BİZ ÜSTESİNDEN GELİRİZ EVELALLAH..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok boga o benim azgın bogammmmm
Hıım o zaman sen yemeklerin içine az şap atsan fena olmayacak sanırım .. olmamı eşine fındık fıstıkla belemem azcık. Az enerji alsın
...
![]()
boğlara çok azgın olurr dışta öle görükmezler ama içinde alevler yanarr kadınıda erkeğide öle![]()
oğlak da öyle olur
burcum oğlak yükselenim boğa
hatta sevgilim de başak. ve başak'ın en iyi anlaştığı iki burçtur oğlak ve boğa.
şimdiden görebiliyorum yani kopacak kıyametleri
yorumcu.com/astroloji/burcuyumtablo.asp
aHA bunlar bizim karılarr![]()
hayırlı olsun kızzz
kadın neden isteksiz olur ya sevmez kocayı,ya da çok ama çok yorgundur
ya da çekingendir (olabilir bee)
istekliler daha çoktur ama![]()
![]()
:26:
kızlar bakın size ne anlatacam gerçek olan bir olay adam 70 yaşında kadın ise 3 yaş küçük ondan adamın borusu hala ötmekte ve kadından sürekli istemekte buna canı dayanmayan kadın kızına açar bu konuyu kızıda eczacı kız ne haplar bulup geldiysede adama kar etmemiş sen sonunda onlarda şap düşünmüşler ve o çare olmuş kadın birazcık rahatlamış herşeyin bence bir yaşı var 67 yaşındaki kadın menopoza girmiş içinde okadar istegi yok belkide evlatlarının sorunları var onu kafaya takıyor adam ise hala uçkurunun derdinde:80:
kızlar ben çıkmalıyım yaa. daha duş alcam, yarın erken kalkcam falan. ooy oy işe giriş için sınava gircem daha. daha yeni girdim bi işe ama hiç memnun kalmadım, o yüzdenn. dua ediniz hayırlısı olsun diye
buraya yazcam diye nası uykusuz kalcam yine, zati kaç gündür uykusuzum ooy oy
uykusuzluk problemi diye topik açarsanız oraya da gelirim
hadi muckk kızlar
SAOL tatlım acık baklava getirmeliydin enerji olsaydıvalla 6 yıllık evli olupta hala çekingenim diyenide gördüm nediyim takıl bize derim..kız koca sevilmezmi..bıngıl bıngıl
![]()
kızlar ben çıkmalıyım yaa. daha duş alcam, yarın erken kalkcam falan. ooy oy işe giriş için sınava gircem daha. daha yeni girdim bi işe ama hiç memnun kalmadım, o yüzdenn. dua ediniz hayırlısı olsun diye
buraya yazcam diye nası uykusuz kalcam yine, zati kaç gündür uykusuzum ooy oy
uykusuzluk problemi diye topik açarsanız oraya da gelirim
hadi muckk kızlar
Selam kızlarrr evli değilim uzatmalı bi sevgilim var![]()
![]()
işler gayet iyiii biraz fantezi öğrenmem lazım elimdekiler bittide yenilikleri seviyorummm
![]()
![]()
kaçar valla sonra
Ten uyumu diye bir topik vardı. sanırım ten çekimi olmayınca olmuyor...
Ne zor işler ya amanın bunlar. Evlenmek bekar olmak ayrı birde evli olup bu konular bir ayrı..