• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsteksizlik

Elbetteki eşine karşılık haksızlık yapıyorsun. Onun ihtiyacı olan bir konuda üşenerek, utanarak v.s. gibi saçma nedenlerle kendini nasıl geri çekebilirsin anlayamıyorum. Günah veya kendine eziyet gözüyle baktığın saçma mazeretlerden hızlıca uzaklaşıp bu konu üzerine eğilmelisin. Eşinle problemlerin olabilir v.s. anlıyorum ama oturup konuşun ve mantıklı çerçevede çözüm üretin. Diğer türlü öyle '' benim eşim anlayışlı'' falan gibi boş laflarla kendinizi kandırmaya devam ederseniz buraya çok daha vahim başlıklar açmak zorunda kalırsınız, bu kadar da net konuşuyorum.

Bir süre birlikte ol, baktın hala sıkıntı var ve keyif almıyorsun işte o zaman doktor yolu göründü demektir. Çünkü sevişip te rahatlamayan bir kadının ya ilişkisinde sorun vardır, ya da fiziksel bir durum vardır.

40 yaşında kadınım ve 4 gün yapmasam başıma vurur. Valla adamın yorgunluğuna falan bakmam , yakaladığımda öperim.
Uuuuuu harikasiniz vallahi ne mutlu kocaniza :-)

40 yaşında kadınım ve 4 gün yapmasam başıma vurur. Valla adamın yorgunluğuna falan bakmam , yakaladığımda öperim.

Ohhhh maşallah :) Mesajları okumak da benim başıma vurdu olan var olmayan var arkadaşlar :KK42:

Son düzenleme:
Acaba eşiniz mi sizi bu hale getirdi?

Bir konuda çok baskı yapmak kişiyi daha da uzaklaştırıyor. Siz beraber bi psikologa falan gidin.

Bence bir psikoloğa git. Ne demek sanki kullanılmış hissediyorum. Seks birlikte yapılır o zaman sendemi onu kullanmış oluyorsun. Kendi isteksizliğini adama yükleme nolur. 5 yil iyi idare etmis seni. Bir hastalığı olabilir insanın. Bir rahatsızlığı ne bileyim başka asamadigi üzüldüğü bir durum olabilir. Erkeklerde odun degilse zaten anlayış gosterir. Ama sen dus almaktan vs useniyorum diyorsun anlam veremiyorum...

Uuuuuu harikasiniz vallahi ne mutlu kocaniza :-)

olumlu ve uzlaşmacı bir insandır, çok önceleri böyle değildi aslında. Zamanla kendini geliştirdi. Benimle birlikte yaşamış olduğu hayattan keyif aldığını ve mutlu olduğunu düşünürüm. Sırf benim için çok fazla fedakarlıkta bulundu kendisi adına ve hayatta en büyük motivasyon kaynağımdır benim.

Kadın cinsellikten zevk almıyorsa , hep kocası istediğinde yapıyorsa , kocası hiç onun zevkini önemsemiyorsa , zorluyorsa evet kullanılmaktır. Cinsellik senin de ihtiyacın. Hatta kadınlar erkeklerden daha çok zevk alır.

Merhabalar..Canim cook sıkkın.esimle tartisiyoruz kac gundur.daha dogrusu o bana saydırip duruyor...
Sebep basliktan anlasilacagi uzere cinsel isteksizlik bendeki.

5 yildir evliyim 1 cocucugmz var.ve ben boyleyim iste..esimi seviyorum.ama birlikte olmaya useniyorum, utaniyorum, cekiniyorum en onemlisi..yetistirilis tarzindan midir nedir..hala alisamadim ya..sanki yaptigim ayip gunah kendime yakistiramiyorum yaptigim seyi..bir turlu ihtiyac olarak hissedemedim..olmuyor..kendi kendimi cok telkin ediyorum bi sure duzeliyorum gibi..sonra gene ayniyim

Ne olacak benim bu halim, boyle hisseden ve sonradan duzelen var mi? Nasil olacak bu isler of of...
bende kocama karşı bitmek bilmeyen bir istek var
adam bana artık gülüyor sevdikçe sevesim geliyor elimde değil:KK70:
sevgi dokundukça büyürmüş onu anladım evlilikte
bence sizin bu durumunuzun altında başka nedenler var onları bulmaya çalışın
Merhabalar..Canim cook sıkkın.esimle tartisiyoruz kac gundur.daha dogrusu o bana saydırip duruyor...

5 yildir evliyim 1 cocucugmz var.ve ben boyleyim iste..esimi seviyorum.ama birlikte olmaya useniyorum, utaniyorum, cekiniyorum en onemlisi..yetistirilis tarzindan midir nedir..hala alisamadim ya..sanki yaptigim ayip gunah kendime yakistiramiyorum yaptigim seyi..bir turlu ihtiyac olarak hissedemedim..olmuyor..kendi kendimi cok telkin ediyorum bi sure duzeliyorum gibi..sonra gene ayniyim

Ne olacak benim bu halim, boyle hisseden ve sonradan duzelen var mi? Nasil olacak bu isler of of...
durumunuz bana biraz tuhaf geldi neredeyse evlilikte 4 yılım olacak
kocama karşı bitmek bilmeyen bir isteğim sevgim var fırsatını bulduğumda
sırnaşırım öperim devamını getirim bir rahat bırak diye
adam artık bana gülüyor sevgi dokundukça büyürmüş
evlendim anladım
bence bu durmunuzun altında başka nedenler var önce onları bulun
evlilikte cinsellik çok önemli ilk orada kopuyor bağlar bir sorun olduğüunda kadınlar fedakar ama
aynı şeyi erkekler için diyemeyiz

O zaman orgazm olmayi ogren, kitaplar al oku arastir bir seyler izle. En basiti bi sevisme sahnesinde hic mi tahrik olmuyorsun?

En olmadi bir cinsel terapiste git.

hormonlara baktır .. sonra kendin içinde birşey yap cinsel anlamda mesela gecelik özel iç çamaşırları jartiyerler vs vs vs ..
şu da geldi aklıma tecrübesizlik utangaçlığından dolayı tecrübe kazanamamış olabilirsin ci,nsellik içeren kitaplar var onlardan alıp okuyabilirsin mesela en azından nasıl davranman gerektiğini öğretir bu önerimi de yanlış anlama benim çok işime yaradı utangaçlığım da gitti ne yapmam gerektiği de aşağı yukarı aklımda yer etti

Eşimde de var canımdan bezdirdi beni....bosanma aşamalarına cok geldim...kesinlikle cok önemli bi sorun...tedavi görulmeli...

Cevap yazan herkese tesekkurler.

Genel olarak cvp verecek olursam, altinda yatan sebep yok anlattiklarim disinda.

Useniyorum derken bittikten sonra dus al bilmem ne..

Esim tesvik ediyor, benimde zevk almam icin cabaliyor..du...
En son cok istekliydi reddettim, olanlar oldu.sinirlendi saydirdi küstü konusmuyo benle suan..

Boyle devam edersek bosanma noktasina gelicez bu sekilde demedi ama buna getirdi.

Yaa neden boyle erkekler neden cok onemsiyorlar.biz onlarin ihtiyacini giderelim diyemi variz ya..
Bazen boyle sacma sapan sorularda geliyor aklima, kendimi kotu hissediyorum.sanki bizi kullanmak icin varlar

AA ne alaka ya ilerde eşim isteksiz çıkarsa benim için de boşanma sebebi olur. Bunun kadını erkeği olmaz. Siz isteksizsiniz diye bütün kadınlari öyle kodlamayin kafanizda.

Genel olarak cvp verecek olursam, altinda yatan sebep yok anlattiklarim disinda.

En son cok istekliydi reddettim, olanlar oldu.sinirlendi saydirdi küstü konusmuyo benle suan..

Boyle devam edersek bosanma noktasina gelicez bu sekilde demedi ama buna getirdi.

Yaa neden boyle erkekler neden cok onemsiyorlar.biz onlarin ihtiyacini giderelim diyemi variz ya..
Bazen boyle sacma sapan sorularda geliyor aklima, kendimi kotu hissediyorum.sanki bizi kullanmak icin varlar
Çok yanlış düşünüyorsun ,evlilik =cinsellik .Bende istekliyim ne yani onu kullanıyor muyum şimdi ?

onların ihtiyacını gidermek diye bişey yok. karşılıklı bu sadece erkeğin değil,kadınında ihtiyacı. küsmekte çok haklı, o senin zevk alman için çabalıyoken, sen üşeniyorum utanıyorum gibi bahanelerle hiç bi çaba göstermezsen boşanmak istemeside en doğal hakkı. istemiyosan evlenmicektin, adamın bu hakkına engel olmaya hakkın yokki. 5 yıl iyi sabretmiş sana. doktora gideyim tedavi olayım gibi bi çabanda yok. sen kendini Rabbimin bize verdiği bu şahane duygudan mahrum bırakıyosun, üstelik helalin yanında. kesinlikle doktora git

Ben yemek yemeyi de sevmem yalniz.
Ihtiyacim oldugu kadar, karnimi doyurup bitiririm.
Acaba bunla da alakali mi... yemek yemeyeyi sevmeyen cinselligi de mi sevmez..
Bir ara bunu da dusunmedim degil:)

Libido icin ozellikle yedigin bisi varsa paylasabilirsin.faydasi olur belki bana da
çakşır suyunu dene bi. ben bi ara farkli bisey icin kullanmistim ona da faydasi oldu sanki ;)

Back
X