• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsteksizlik

Merhabalar..Canim cook sıkkın.esimle tartisiyoruz kac gundur.daha dogrusu o bana saydırip duruyor...
Sebep basliktan anlasilacagi uzere cinsel isteksizlik bendeki.

5 yildir evliyim 1 cocucugmz var.ve ben boyleyim iste..esimi seviyorum.ama birlikte olmaya useniyorum, utaniyorum, cekiniyorum en onemlisi..yetistirilis tarzindan midir nedir..hala alisamadim ya..sanki yaptigim ayip gunah kendime yakistiramiyorum yaptigim seyi..bir turlu ihtiyac olarak hissedemedim..olmuyor..kendi kendimi cok telkin ediyorum bi sure duzeliyorum gibi..sonra gene ayniyim

Ne olacak benim bu halim, boyle hisseden ve sonradan duzelen var mi? Nasil olacak bu isler of of...
çok yanlış düşünüyorsun, ayıp günah olur mu, yaşamın gerekliliklerinden bu da, yemek içmek gibi. Öyle olsa , cinsellik yaşamak yanlış bişey olsa evlilik niye var ki ozaman, çok rahat da tek başımıza Yaşar gideriz. Eşinden kaynaklanan sorun varsa yani aranızda günlük sıkıntılar, sana sert davranması vs istememen normal ama ayıp günah gibi düşünmen yanlış, bunu kendin aşamıyorsan psikolojik destek al, çok faydası olur gerçekten
tam olarak olmasada bende de aynı isteksizlik var kızım 7 aylik ve bu sureçte toplasanız 2-3 kez birleşmişizdir.Eşimi çok seviyorum ama konu cinselliğe gelince hem çok üşeniyorum hemde canim istemiyor.Hayat şartları bizi böyle yaptı işte.Tekrardan heyecanlanacak bişeyler yaratmak lazım.Ama utanma çekinme vs. yok bende sizde oda varmış tamamen psikolojik birşey tabiki yetistirilme tarzıyla ilgili olabilir
Emziriyorsan öyle olması normal, benim de kızım 7 aylık ve hamilelikte tavan yapan libidomu emzirmek cok çok azalttı, bir de bebek çok yoruyor tabi, insanın aklına gelmiyor

Cinsellik evliliğin temel yapı taşlarından biri. O olmasaydı, yakın arkadaşla es arasında ne fark kalır ki? Eşini iyi sabretmis. Cinselliğin olmaması tek başına boşanma sebebidir. Olmazsa kavga sebebidir

Cevap yazan herkese tesekkurler.

Genel olarak cvp verecek olursam, altinda yatan sebep yok anlattiklarim disinda.

Useniyorum derken bittikten sonra dus al bilmem ne..

Esim tesvik ediyor, benimde zevk almam icin cabaliyor..du...
En son cok istekliydi reddettim, olanlar oldu.sinirlendi saydirdi küstü konusmuyo benle suan..

Boyle devam edersek bosanma noktasina gelicez bu sekilde demedi ama buna getirdi.

Yaa neden boyle erkekler neden cok onemsiyorlar.biz onlarin ihtiyacini giderelim diyemi variz ya..
Bazen boyle sacma sapan sorularda geliyor aklima, kendimi kotu hissediyorum.sanki bizi kullanmak icin varlar
:KK31::KK31:konuya böyle yaklaştığın için eşini de kendini de mutlu edemiyorsun.Sende mutlu olmaya bak seni sevdiği için istiyor sende iste işte oh o mutlu sen mutlu :KK36:

Yine dayanamıcam söylicem. Olmuyor arkadaş ya olmuyor. Şu ön sevişme denen olayı erkeklerin bir çoğu yapamıyor. Sadece bundan kaynaklanıyor. Bıktık sizden bıktık. Bizimki can değil mi, robot muyuz bizde.

Zaten zor alışan, zor orgazm olan türden kadınlarız. Ülke genelinde bu böyle. Kadınların bir çoğu taklit yapıyormuş yatakta güzel zaman geçiriyormuş gibi. Eşi mutlu olsun diye. Yok arkadaşım yapamıyorlar. O ilk yaklaşımları bir çoğu önemsemiyor. Zannediyorlar ki o işin olması yeterli en az onlar kadar mutlu olmamız için.

Sonuç olarak eşinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Mesajını şimdi okudum, zaten eşinden kaynaklıymış. Oldu anacım biz yapalım ağdaları oh bal kaymak gezelim kuzu gibi. Zaten genç genç evleniyoruz. Bak sinirlendim yine. Siz bir traşınızı olmayın. Sanki ağdanız epilasyonunuz var. Ne acınız var ne bişey. Kişisel temizlik ne kadar zor olabilir ki sizin için..
Canım bunu bana yazdın herhalde. Gerçi bende konu sahibine biraz maydanoz oldum. Kendimi araya sıkıştıreverdim. :KK70:

çok yanlış düşünüyorsun, ayıp günah olur mu, yaşamın gerekliliklerinden bu da, yemek içmek gibi. Öyle olsa , cinsellik yaşamak yanlış bişey olsa evlilik niye var ki ozaman, çok rahat da tek başımıza Yaşar gideriz. Eşinden kaynaklanan sorun varsa yani aranızda günlük sıkıntılar, sana sert davranması vs istememen normal ama ayıp günah gibi düşünmen yanlış, bunu kendin aşamıyorsan psikolojik destek al, çok faydası olur gerçekten

Emziriyorsan öyle olması normal, benim de kızım 7 aylık ve hamilelikte tavan yapan libidomu emzirmek cok çok azalttı, bir de bebek çok yoruyor tabi, insanın aklına gelmiyor
evet emziriyorum ve esim dokunmaya kalkinca cok tuhaf hissediyorum ben yavrumu besliyorum onlarla diye geçiyor içimden bi 2 sene bu böyle olur gibime geliyor:/

O senin helalin neyden çekiniyorsun ki. Ayıp degil günah degil. Yetiştirme tarzı demek yanlıs bence yetiştirirken ekle Cinsellik olmaz mı diyorlar.

Kime yazdım bilmiyorum senden mi alıntı yapmışım :)) nasıl bir dolduysam gözüm görmemiş :))
Herkesin bir derdi var durur içerisinde.

Kitap fuarı var yaşadığım ilde. Fatih murat Arsal da gelmiş imza günü için. Gidip Temiz, bakımlı, cesur, yakışıklı, tutkulu erkeklerin, ve aşktan sarhoş olmuş kadınların "masallarının" anlatıldığı kitaplarından birini alıp kendimi avutacağım.

Yapılır mı beeee!.... benim gibi kadına. İsyaaaaanlardayım!

evet emziriyorum ve esim dokunmaya kalkinca cok tuhaf hissediyorum ben yavrumu besliyorum onlarla diye geçiyor içimden bi 2 sene bu böyle olur gibime geliyor:/
Canım öyle düşünme. Aslında kocanın emziğini kullanan o. Ters düşünüyorsun. Yavrun sadece içinden gelecek sütle ilgileniyor. O muhteşemlik kocanın.. :halay:

sex güzel de sonra o yorgunlukla duşa girmek benim için işkence gibi o yuzden ben de üşeniyorum. :deli:

Düzeliyor canım , en fazla 1 sene sürer.
Birde emzirirken artan hormonlar da isteği azaltıyor, mesela ben hiç adet de görmüyorum , vücut eski üremeye hazır durumuna dönemedi :)

Herkesin bir derdi var durur içerisinde.

Kitap fuarı var yaşadığım ilde. Fatih murat Arsal da gelmiş imza günü için. Gidip Temiz, bakımlı, cesur, yakışıklı, tutkulu erkeklerin, ve aşktan sarhoş olmuş kadınların "masallarının" anlatıldığı kitaplarından birini alıp kendimi avutacağım.

Yapılır mı beeee!.... benim gibi kadına. İsyaaaaanlardayım!
Yapma kız , onları okuyup da mutsuz etme kendini :)

Merhabalar..Canim cook sıkkın.esimle tartisiyoruz kac gundur.daha dogrusu o bana saydırip duruyor...
Sebep basliktan anlasilacagi uzere cinsel isteksizlik bendeki.

5 yildir evliyim 1 cocucugmz var.ve ben boyleyim iste..esimi seviyorum.ama birlikte olmaya useniyorum, utaniyorum, cekiniyorum en onemlisi..yetistirilis tarzindan midir nedir..hala alisamadim ya..sanki yaptigim ayip gunah kendime yakistiramiyorum yaptigim seyi..bir turlu ihtiyac olarak hissedemedim..olmuyor..kendi kendimi cok telkin ediyorum bi sure duzeliyorum gibi..sonra gene ayniyim

Ne olacak benim bu halim, boyle hisseden ve sonradan duzelen var mi? Nasil olacak bu isler of of...
Tedavi gorun. Bosanma icin gecerli sebep.

Merhabalar...yine ben..bu sefer son durum hakkinda bilgi vermek icin geldim:)

Burada okudugum yorumlar bana baya bir iyi geldi..kendi kendimi telkin ettim, okudum yorumlari gaza geldim, bida okudum bida gaza geldim:)

Film fln izledim, suslendim puslendim..

Vee uygulamaya gectim..
Sonuc basarili..baristik..o mutlu ben mutlu..

Tam da guzel devam ederken, bugun kayinvalidemlerin gelecegini ogrendim..artik 1 hafta ara vericez mecbur:)

Umarim bu durumum daimi olur..

Burada okudugum yorumlar bana baya bir iyi geldi..kendi kendimi telkin ettim, okudum yorumlari gaza geldim, bida okudum bida gaza geldim:)

Vee uygulamaya gectim..

Tam da guzel devam ederken, bugun kayinvalidemlerin gelecegini ogrendim..artik 1 hafta ara vericez mecbur:)

Tebrikler hayatım, mutluluğunuz daim olsun. Yazılanların gerçekten işinize yaradığını duymak çok hoş oluyor, emek verip iki kelam edenlerin ellerine sağlık ayrıca.

Sen yine fırsat buldukça kocana ufak sinyaller göndermeye devam et, maksat aklından çıkaramasın seni. Ufak frikikler, yanından geçerken hafif sürtünme, küçük dokunuşlar, bazı imalı sözler v.s. Utanma ve rahat ol, kocan o senin. Şu anda hazır henüz sıcakken olay olabildiğince gündemde tutmaya çalış. Bu şekilde davrandığında kendisine değer verildiğini hissedecek ve senin isteklerine karşı da çok daha açık ve yaratıcı olmaya çalışacaktır. Kaynanayı falan da boşver, belli mi olur belki şehvet ve arzu tavan yapıp gecenin bir vaktinde bir daha sevişme durumu olur. Hatta kaynanayla aynı çatı altında olmanın verdiği psikolojik heyecan ile çok daha farklı bir deneyim bile olabilir. Bazen olumsuz gibi görünen unsurları da menfaate çevirmeye çalışmak lazım.

Vee uygulamaya gectim..

Hahahha bence kayınvalidenin evde olması olayı daha da güzelleştiricek ister istemez :))))) her şey daha güzel olur inşallah.

Back
X