isteksizlik

bbgiimmm

Kızım abla oluyor :)
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
527
271
53
Eşimle son bi kaç gündür ilişkiye girmiyorum yani o istiyor bu gecede istedi ama ben ısrarla hayır dedim nedenini henüz anlayamıyorum içimde tuhaf bir isteksizlik var ne bilim belkide yorgunluktandır sizce eşim soğur mu?

Kendimi eşinin yerine koydum da galiba ben soğurdum.. istemediğimi filan düşünürdm. Empati yap bence.. o seni istemese,
acaba niye istemiyor
başkası mi var
beni beğenmiyor mu
kilo mu aldm ki
kokuyo muyum ki..
vs vs vs..

evli değilim ama

Ne kadarlık evlisiniz? Sadece bir kaç gündürmü böyle?
Birkaç günden soğunulmaz bir kaç aydanda soğunulmaz aslında.Bunun hamileliği v.s var çünkü.Hep istekli olamazsınız zaten normal birşey bu bence.

Ya bilmiyorum üzerimde tuhaf birşey var sabah kalk evi temizle çocukla ilgilen yemek yap 1 de koca gelir yemeğini hazırla bulaşıkları yıka çocuğu uyut saat oldu 3 o yorgunluğu üzerine ilişkiye girip duş almak zor geliyo artık bana

Bir kaç gündür böyle bide başım çok dönüyor kendimi bitkin hissediyorum.

Sürekli olucak diye bir şart yok zaten.Tabiki yorgun zamanlarımız oluyor hepimizin eşlerimizinde bizimde.Çocukta küçükse çok normal yorgunluğunuz

Gayet normal canim,donem donem herkezde olabilir bu,bedensel yada zihinsel yorgunluk bu dmeek degildirki esini tatmin etmeyesin erkek herturlu tatmin olur,elle,ggsle,agzla,vsvsvs...
o dus alir sen elini yuzunu yikarsin biter gider..bazi zamanlar buna basvurmakda gerekiyor ne yaparsin..

depresyona girmiş olmayasın,dikkat et bence.etrafında,tv de birsürü kötü hayat varken kendi yaşadığın hayatın artılarını düşün ve mutlu olmaya çalış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…