Isteme gecesinde tuzlu kahve olayı ?

heartless-

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2018
191
43
13
Iyi aksamlar herkese dün gece isteme ve sözümüz oldu sorunsuz iyi bir şekilde atlattık.
Biz 5 senedir beraberiz annesiyle de yaklasik 3 senedir tanisikliligim samimiyetim vardı geleyim asıl meseleye ;
Ben dun aksam kahveleri yaparken benimkinin kahvesine bastım tuzu o icerken baya zorlandi doğal olarak ama gene de icmeye calisiyodu annesi de tam yaninda oturuyodu gülerek şaka manasında konuşarak yaktın kız cocugumu dedi bende adettendir yapacak bir şey yok dedim gülerek sonra kahvelerini icmis olanlarin fincanlarini gotururken mutfağa arkamdan annesi geldi ben kahveyi pek sevmem canım diyerek lavodan döktü bende kendi kahvesidir o zannettim tabii.
Akşamın sonunda bana annem dedi ki oğlanın kahvesini annesi kendi bitmis bardağına boşalttı arkandan yanına geldi yaptığı ayıp benim karşımda birde nasıl yapabilir bu hareketi kadınla arana mesafeni koy dedi haklıda çok moralim bozuldu sinirlendim benimkine de çaktırmadım ama ona da bunu dile getirmeli miyim sizce görmezden mi geleyim ne yapayım ?

Adam zehir gibi kahveyi ille de içmek zorunda mı? Siz iki güleceksiniz aman adet diye basın adamcağızın kahvesine tuzları, tansiyonu kalbi ağzı gözü oynasın garibimin. İki gıdım atsanız tuzu ölür müsünüz?

Bi de karabiber, kimyon, isot misot ne bulursa yığanlar var. Anası oğlunun mürvetini görmeye diye geliyor, bi bakıyor işkence odasına dönmüş.

Kadın haklı. Kıyamamış yarısını içirmemiş iyi yapmış. Esas sen alacaktın oğlanın elinden "Tamam zorlama aşkım" diyerek.

Yazık ya.
Sen iç otur tuzlu kahveni.

Adam zehir gibi kahveyi ille de içmek zorunda mı? Siz iki güleceksiniz aman adet diye basın adamcağızın kahvesine tuzları, tansiyonu kalbi ağzı gözü oynasın garibimin. İki gıdım atsanız tuzu ölür müsünüz?

Bi de karabiber, kimyon, isot misot ne bulursa yığanlar var. Anası oğlunun mürvetini görmeye diye geliyor, bi bakıyor işkence odasına dönmüş.

Kadın haklı. Kıyamamış yarısını içirmemiş iyi yapmış. Esas sen alacaktın oğlanın elinden "Tamam zorlama aşkım" diyerek.

Yazık ya.
Sen iç otur tuzlu kahveni.
Bu kuralı âdeti ben mi cikardim piyasaya surdum ? Adettendir yaptim sen ic otur

Bu kuralı âdeti ben mi cikardim piyasaya surdum ? Adettendir yaptim sen ic otur

Her adeti yapıyor musun?
İyi o zaman şimdiden hazırla kendini kaynananın temizlik işlerine. Ayrıca müstakbel kaynana ne yapıyorsa da doğrudur. Büyüğünden daha mı iyi bilicen, büyüğü sorgulamak ne zaman adet olmuş?

İi bari sadece tuz katmışsın
Diğer karışımlar adam öldürür valla
Kv den damat yardım istemiş olamaz mı
İçemiyorsa ne yapsın adam
İçmedi beni sevmiyor mu gibi bi moda girmeyin
Benim naçizane tavsiyem bu

Back
X