Kız İsteme isteme heyecan stres ne zor işlermiş bildiklerim bilmediklerim lütfen yardım edinn (:

keLebex38

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
25
5
33
kızLar haftaya cumartesi istemeye geliyorlar bizim tarafta annem ablam kardeşim eniştem teyzem dayılarm anneannem ve dedem olacak onlardan da anne babası yengesi abisi amcaları olacak ve ben ne yapıcam nasıl yapıcam hiç bilmiyorum ailede ilk evlenen ben olcam korkuyorm seviniyorum hepsi karıştı duygularımın. Lütfen bana yardm edin şimdi nasıl olacak geldiklerinde kapıya karşılamaya bende çıkacakmıyım gelince ellerini tek tek öpecekmiyim kahve ne zaman yapılır benmi yapıcam başkasımı kahvenin yanında herkese suyuda verilecekmi bide ikram olacak çayla börek kuru pasta tarzı onu ne zaman ikram edicem herşeyi kendimmi götürücem yoksa arkadaşm ablam yardım edebilirmi lütfen yardım edin kafaları yedimmm

kızLar haftaya cumartesi istemeye geliyorlar bizim tarafta annem ablam kardeşim eniştem teyzem dayılarm anneannem ve dedem olacak onlardan da anne babası yengesi abisi amcaları olacak ve ben ne yapıcam nasıl yapıcam hiç bilmiyorum ailede ilk evlenen ben olcam korkuyorm seviniyorum hepsi karıştı duygularımın. Lütfen bana yardm edin şimdi nasıl olacak geldiklerinde kapıya karşılamaya bende çıkacakmıyım gelince ellerini tek tek öpecekmiyim kahve ne zaman yapılır benmi yapıcam başkasımı kahvenin yanında herkese suyuda verilecekmi bide ikram olacak çayla börek kuru pasta tarzı onu ne zaman ikram edicem herşeyi kendimmi götürücem yoksa arkadaşm ablam yardım edebilirmi lütfen yardım edin kafaları yedimmm

Öncelikle sakinleşin çünkü o gün yeterince heyecan yaşayacaksınız hazırlık aşamasında en azından toparlamış olursunuz :KK53:Herkesi kapıda ailenizle beraber karşılayacaksınız getirdikleri çikolatayı sizde çiceği annenize verecek erkek arkadaşınız :21:Kahveyi mutfakta büyükler yapıyor genelde o an heyecandan kişi pek birşeye bakamıyor sizin elinize tutuşturacaklar tepsiyi herkese siz dağıtmak zorundasınız gibi :KK16:Biz ilk başta yemek vermiştik aç karnına kahve olmaz ya da içilse de sonra yenmez diye önce çay yanına ikramlarımızı verdik sonra kahveleri götürdük isteme faslı gerçekleşti hem yemek yerken daha iyi kaynaşıp konuştular bir anda istenmiş gibi olmadı :oops:İkramlıkları herkes dağıtabilir ben mutfakta durmuştum heyecandan kahve verme faslında sadece ortaya çıktım isteme olduktan sonrada el öpülüyor büyüklerin ama biz unutmuştuk:KK70:En sonunda getirdikleri çikolatayı dağıtacaksınız verdik yani sözümüzü diye :KK76:Kahve yanına su koyulmalıdır hatta mümkünse çikolatalı lokum alın çok güzel oluyor biz öyle yapmıştık:KK50:İkramlık için örnekler verebilirim yardım isterseniz hayırlı olsun şimdiden:nazar::KK68:

canım benim daha istemem olmadı ama arkadaşımdan örnek verim istersen.. Geldiklerinde arkadaşım annesi ve babası kapıda karşıladı. Damat çiçeği ve çikolatayı arkadaşıma verdi. çiçek hemen vazoya konup salonda uygun görünecek bir yere kondu. Bu arada arkadaşım salonda herkes oturunca tek tek herkesin ellerini öptü ve biraz zaman geçtikten sonra (sohbet muhabbetten sonra) kahve faslı başladı. Biz mutfakta kahvelere giriştik, damadın kahvesi en son ayrı hazırlandı, tabiki tuzlu :)) Arkadaşım sadece aile büyüklerine kahveleri verdi tabi arkasında da biz diğer herkese kahve ve suları dağıttık. Yanına minik lokumlar çok hoş duruyor biz öyle koyduk. Canım kahveleri dağıtırken sakin olmaya çalış çünkü çok heyecan oluyormuş :)) İsteme oldu ve tekrar eller öpüldü. Yüzükler takıldıktan sonra önce getirdikleri çikolatayı açıp herkese dağıtacaksın ve ikramlara geçilecek. ikram olarak sadece isteme olduğu için ve damat tarafıyla aynı şehirde olunduğu için yemek faslı olmadı bizde. Sadece 5 çeşit ikram vardı. Peynirli ve kıymalı gül böreği, patates salatası, zeytinyağlı yaprak sarma, rus salatası ve bir çeşit de tatlı yaptık. Zaten onlarda baklava getirdiler. Salonda açık büfe gibi masa ayarlandı bütün ikramlar oraya dizildi. Arkadaşım yine aile büyüklerine ikramları servis etti. Tabi teyzeler ve arkadaşlar da olabildiğince yardım ettik. zaten gençler kendileri alıyor sorun olmuyor. Allah kolaylık versin çok heyecanlı bir gece olacak:KK66:

Öncelıkle hayırlısı olsun allah kolaylık versin aynı heyecan bu aralar bende de başladı ay sonu istemeye gelincek:KK24: Hem çok stresliyım hemde çok sakin olmaya çalışıyorum sende sakin ol allahın izniyle hayırlısıyla atlatırız inşallah hersey çok güzel geçsin..Arkadaşımda tanık oldugum kadarıyla erkek tarafı kapıda aıleyle karşılanıyor çiçek ve çikolatayı kız annesine ve gelin adayına teslim etmişti,sonra gelin mısafırlerın ellerini öpüp hoşgeldın deyıp hazırlıklar için mutfaga geçmişti hersey kendiliğinden gelişmişti inş.bizdede öyle olur :KK39: ikramlıklar servıs edıldıkten sonra isteme gerçekleşmişti,ardından kahvelerde servıs edilince damat geline söz yüzüğünü takıp geceyi tamamlamıslardı:KK68:

Kizlar haftaya cumartesi de benim istemem var ve bndede yogun heycan simdiden olustu bn 9 cesit ikram dusundum ama sizce cok mu

X