• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsteme-Nişan Bir Arada Elbise Sorunsalı

Gönderdiğiniz elbiseler çok güzel evet ama evde olacak bir nişan için çok iddialı değil mi sizce? bir de kahve taşıyacağım ayaklarıma dolanmasın sonra :1:

Yoo iddiali degil. Kahve tasimayi da bu kadar abartma, sembolik bisey zaten. Misafir agirlamiyosun hizmet etmeyeceksin. Al tepsiyi tut gec. Zor bise degil.

Resim paylasin diyosun ama fiziksel ozelliklerini hic anlatmamissin ki.. Ten rengi, boyun, kilon, fizik yapin muhim

Onu unutmuşum pardon:1: 1.65 boyunda, 57 kilo , buğday tenli ama kaşı gözü kara biriyim :) açık renk elbiselerin yakıştığını düşünüyorum bu yüzden :) Gögüslerim de biraz iri bu yüzden straplez bana pek yakışmıyor alt bedenim de ince 34-36 beden arası alt bedenim

Son düzenleme:
Onu unutmuşum pardon:1: 1.65 boyunda, 57 kilo , buğday tenli ama kaşı gözü kara biriyim :) açık renk elbiselerin yakıştığını düşünüyorum bu yüzden :) Gögüslerim de biraz iri bu yüzden straplez bana pek yakışmıyor alt bedenim de ince 34-36 beden arası alt bedenim

Denedim ama mobilden yukleyemedim resim :(

Pudra gibi acik tonlarda, uzun ama kuyruksuz, ucus ucus bir elbise ile cok şık ve rahat olabilirsin ya dolu her yer elbise

Denedim ama mobilden yukleyemedim resim :(

Pudra gibi acik tonlarda, uzun ama kuyruksuz, ucus ucus bir elbise ile cok şık ve rahat olabilirsin ya dolu her yer elbise

$elbise.webp$elbisemmmm.webp$elbse.webp

Aslında ben bu elbiseyi çok beğendim nişanım dışarıda olsaydı bunu diktirecektim göğüs bölgesi ve sırtı azcık daha kapalı olacak şekilde evde olur mu ki bu :ssz:

merhaba benim de isteme söz nişan hepsi bir arada oldu ama abiye giydim hiç evde olacak diye düşünme o senin gecen sade aile arası söz için uygun o yolladığın resimler ama abiye istediğin tarzda giyebilirsin. Kahve taşınacak diye düşünme herkesin kahveyi sen vermeyeceksin (ben hiç vermedim etekler çok uzundu :) ) illa kahve vereceğim diyorsan da küçük bir tepsi ile aile büyüklerinden birine versen yeterli geri kalanını ailenizdeki kızlar zaten hızlı hızlı dağıtacaklardır. Hayallerinden vazgeçme sonra resimlere baktıkça pişman olursun

merhaba benim de isteme söz nişan hepsi bir arada oldu ama abiye giydim hiç evde olacak diye düşünme o senin gecen sade aile arası söz için uygun o yolladığın resimler ama abiye istediğin tarzda giyebilirsin. Kahve taşınacak diye düşünme herkesin kahveyi sen vermeyeceksin (ben hiç vermedim etekler çok uzundu :) ) illa kahve vereceğim diyorsan da küçük bir tepsi ile aile büyüklerinden birine versen yeterli geri kalanını ailenizdeki kızlar zaten hızlı hızlı dağıtacaklardır. Hayallerinden vazgeçme sonra resimlere baktıkça pişman olursun

Eki Görüntüle 1084682 Eki Görüntüle 1084683 Eki Görüntüle 1084684

Aslında ben bu elbiseyi çok beğendim nişanım dışarıda olsaydı bunu diktirecektim göğüs bölgesi ve sırtı azcık daha kapalı olacak şekilde evde olur mu ki bu :ssz:

O zaman bu elbise olur diyosun öyle mi :16:

Bence cok guzel bir elbise, evde de olur. Dekolte daha kapali olursa daha rahat olursun dedigin gibi.
Çok teşekkür ederim içimde kalacaktı yoksa inşallah diğer arkadaşlar da bizim fikrimize katılırlar :) Yarın gidip soracağım ne kadara dikerler diye:16:

Çok teşekkür ederim içimde kalacaktı yoksa inşallah diğer arkadaşlar da bizim fikrimize katılırlar :) Yarın gidip soracağım ne kadara dikerler diye:16:

O pudra elbise ne güzel öyle... Bence evde giyilir sadece isteme olsa.neyse.ama nisan da var isin içinde ki ben evde nişana kime gittiysem böyle abiyeler giymislerdi...

Bence kesinlikle bu elbiseyi giyin hatta disarida çekim de yaptirin çok güzel çünkü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O pudra elbise ne güzel öyle... Bence evde giyilir sadece isteme olsa.neyse.ama nisan da var isin içinde ki ben evde nişana kime gittiysem böyle abiyeler giymislerdi...

Bence kesinlikle bu elbiseyi giyin hatta disarida çekim de yaptirin çok güzel çünkü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok güzel değil mi:16:Eve uygun olursa şayet diktirip dışarıda çekim de yaptırmayı düşünüyorum. Diğer elbiselerden biri olursa çekime gerek olmaz:ssz: Sizlerin fikirleri benim için çok önemli:6:

Arkadaşlar bayramda isteme-nişan bir arada nişanım olacak. Evde olacağı için abiye bir elbisenin uygun olmayacağını düşünüyorum. Bir kaç seçeneğim var sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Farklı önerilere de açığım. Açık renk bir elbise giymeyi düşünüyorum.

Düzenleme yapmama site izin vermedi aşağıya resimlerini koydum kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=713004&p=35009441&posted=1#post35009441

Evde bu elbise giyilir diyorsanız bunu diktirebilirim hayalimdeki elbise buydu:6:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=713004&page=5&p=35011680&posted=1#post35011680

1)
Eki Görüntüle 1084367 Eki Görüntüle 1084366

2)Eki Görüntüle 1084370 Eki Görüntüle 1084369

3) Eki Görüntüle 1084376 Eki Görüntüle 1084375

4)Eki Görüntüle 1084377 Eki Görüntüle 1084378

Sizce hangisi uygun olur? Yukarıda da belirttiğim gibi farklı önerilere açığım:ssz:

canım benim elbiseler gerçekten güzel. özellikle birincisinin modelini çok beğendiğimi söylemek isterim. ama bende arkadaşlara katılıyorum. o gün senin günün model o olabilir ama rengi patlatmalısın :16: bir de senin beğendiğin elbiseyle ilgili nacizane tavsiyede bulunmak istiyorum. elbisenin modeli güzel fakat bence uzun tercih etmemelisin. ev zaten kalabalık olacak, bir de heyecan olacak elin ayağın dolanacak. uzun elbise rahatsız edebilir seni. aynı elbisenin diz üstü mükemmel olabilir bence. bir de çok fazla pileli oluşu biraz kafamı kurcaladı acaba bel kısmını kalın gösterir mi :26: diz üstü uçuş uçuş kısa bir elbise stiletto ayakkabılar ile mükemmel olabilir :16:

canım benim elbiseler gerçekten güzel. özellikle birincisinin modelini çok beğendiğimi söylemek isterim. ama bende arkadaşlara katılıyorum. o gün senin günün model o olabilir ama rengi patlatmalısın :16: bir de senin beğendiğin elbiseyle ilgili nacizane tavsiyede bulunmak istiyorum. elbisenin modeli güzel fakat bence uzun tercih etmemelisin. ev zaten kalabalık olacak, bir de heyecan olacak elin ayağın dolanacak. uzun elbise rahatsız edebilir seni. aynı elbisenin diz üstü mükemmel olabilir bence. bir de çok fazla pileli oluşu biraz kafamı kurcaladı acaba bel kısmını kalın gösterir mi :26: diz üstü uçuş uçuş kısa bir elbise stiletto ayakkabılar ile mükemmel olabilir :16:

İlk model de aklımda belindeki fiyongu iptal ederek giyebilirim içimde kalmasın diye gidip onu da deneyeceğim eğer üzerimde güzel durursa onu da alabilirim :) Kafam çok karışık:1: Resimde göründüğünden daha canlı olabiliyorlar gidip yerinde görmek lazım değil mi?:9: İlk model senin dediğin gibi uçuş uçuş :)

İlk model de aklımda belindeki fiyongu iptal ederek giyebilirim içimde kalmasın diye gidip onu da deneyeceğim eğer üzerimde güzel durursa onu da alabilirim :) Kafam çok karışık:1: Resimde göründüğünden daha canlı olabiliyorlar gidip yerinde görmek lazım değil mi?:9: İlk model senin dediğin gibi uçuş uçuş :)

o modelin başka rengi var mı baktın mı hiç? mesela ben mor çok severim ve esmermişsin iddalı ama zarif olur bence :16: uzun elbise ile kasma kendini boşuna. bir de arkadaşlar iki elbise giy demişler ben katılamıyorum, çok üşengeç bir tipim zaten bence gereksiz olur evde o telaşa girmek :9:

Back
X